mynewspapers.net

Kort rörig frisyrer för flickor

Kort rörig frisyrer för flickor


Kort, stökig frisyr är perfekt för pre-Teens och tonåringar som föredrar en mer edgy look till mjukare, feminina stilar. De kräver lite tid att stil eller underhålla och fungerar bra för flickor med fullspäckade scheman. Basera dessa stilar på ett bra snitt, sedan använda stylingprodukter för att skapa en rörig, sängen-head utseende.

Kort och taggiga

Har ditt hår klippa kort runt sidorna och längre på toppen, i hackig lager. Lämna några längre slingor för att rama in ansiktet. Kort, stökigt frisyrer behöver fortfarande en bra klippa som bas. Tricket är att stil dem att se rörigt. Handduk torka håret och stil det med vax eller stylingspray att skapa taggiga textur.

Rörig bob

En kort, lager bob tillför djup och volym till fint hår. Hackig lager gör håret ser tjockare. Detta ser fungerar bra med eller utan lugg. Styla håret med vax eller styling crème, kamma igenom med en wide-tandad kam eller gnugga lite på händerna och tousling håret med fingrarna.

Rufsig lockar

Naturligt kan lockigt hår vara svårt att tämja så fungerar perfekt för en stökig frisyr. Spritz hår med frizz-kontroll spray och låt självtorka. Denna frisyr kräver lite underhåll så är perfekt för tjejer som har ont om tid. Håll ändarna trimmas och håret formad och lager. Använd stylingspray för att tousle lockarna för en söt, stökigt stil.

Rörig ponytails

Del axel-längd hår i mitten med en kam. Samla en sida av håret i en kort hästsvans ovanför örat och säkert på plats med en täckt band. Upprepa på andra sidan. Fungerar styling cream eller vax genom varje hästsvans lägga till taggiga textur och djup.