mynewspapers.net

Kort Rock frisyr för män

Kort Rock frisyr för män


Tillbaka när rockn'roll var inställningen sina rötter i samhället, var det vanligt att se rockers sporting lång och ovårdad "hippie" frisyrer. Som rockmusik har utvecklats under årtionden, har frisyrer också. Idag ser vi många manliga artister bär kortare frisyrer. Du behöver inte vara en rockstjärna att dra bort en extrem och edgy look. Många män rock frisyrer kan uppnås med minimal ansträngning och utan en professionell stylist.

Mohawk

Kort Rock frisyr för män


Tuppkam är ungefär lika extrema som du kan vara när det gäller kort rock frisyrer för män. Eftersom sidorna av håret är rakade helt, är det ungefär så kort som du kan gå också. Raka sidor och tillbaka av ditt huvud skallig lämnar endast en smal remsa av håret från pannan till nacken att uppnå denna look. Tillåta din resterande håret att växa lång, eller trimma den till kort eller medellång längder. Använd en tjock och klibbig hårgelé eller lim för att göra din Mohawk stå upp och fläkta.

BäverBeaver frisyr är ett populärt överlämnande av Mohawk för killar som gillar edgy rock-star utan att verka alltför extrema. Denna stil kräver också mycket mindre underhåll eftersom kortare längder kan håret att stå upp på sin egen. Beaver frisyr skiljer sig från Mohawk centrum remsan av hår är lite bredare och är inte mer än en tum lång. Ryggen och sidorna är rakade i en typisk Mohawk mode.

Spikar

Kort Rock frisyr för män


Spetsade hår är praktiskt taget en stapelvara i herrarnas Rock and roll mode avdelningen. många av dagens hetaste artister idrottsliga taggiga dos. Klipp håret kort runt öronen, lämnar toppen och sidorna ungefär en till två inches lång. Sedan klippa håret kort sagt hackig lager att lägga till textur. Använd en mousse eller styling gel till finger-stil håret i små, taggiga sektioner som står upp och bort från hårbotten.

Lägga till färg

Kort Rock frisyr för män


Oavsett vilken frisyr väljer du, ett bergsäkert sätt att ta det till extremt är att lägga till lite färg. Om du har mörka, taggiga hår, sedan bleka några slingor eller tips för att skapa blond höjdpunkter och en tvåfärgad look. Om ditt hår är naturligt blond, tillämpas samma idé med svart färg. För en mer extrem och radikala utseende, gälla ljusa, livfulla färger färgämnet--som rosa, grön eller blå--lättade delar av håret.