mynewspapers.net

Kort & lockiga frisyrer för barnStyling hår kan vara en utmaning, särskilt om du kämpar för att tämja ditt barns lås. Kort, lockig frisyr på barn dra ner på krångel och se till det lilla man kan spela utan oroande omkring sin mopp. Med några tips, kan föräldrar skapa några korta, lockiga frisyrer som är snabb och enkel.

Pixie Cut

En pixie cut är en perfekt stil för ett barn med lockigt hår eftersom det kräver lite dagliga uppmärksamhet. Pixie cut kännetecknas av en mycket kort hår cut som är beskurna runt huvudet, men inte rakat. Lås av hår är ungefär två inches lång, och lockar runt ansiktet. Denna stil fungerar mycket bra på unga pojkar, men kan också användas för små flickor. Håret är kort, är det fortfarande tillräckligt länge för att klä upp med bågar eller hårband. För att forma detta hår på morgonen, arbeta in en liten mängd av ett hår glans serum i nyligen kammade håret och låt det torka.

Bob

En bob är en trendig look låg-underhåll för alla åldrar, och fungerar särskilt bra på unga flickor. Bob innebär normalt hår som skärs till om hakan, gör det tillräckligt länge att fortfarande push bakom öronen. Detta är trevligt för flickor med lockigt hår eftersom det ger dem viss feminin längd men är fortfarande gratis. För en variation på bob, har stylist klippa kortare än främre, bakre delen så finns längre stycken ramar in ansiktet. Detta ger den lilla flickan några längre lockar till lek med samtidigt hålla majoriteten av håret kort och lätt att underhålla. För att forma detta hår, gnugga lite pomada i lockarna lägga textur.

Axelhöjd

Medan relativt lång, kan axel-längd hår anses vara en kort stil. För lockigt axellångt hår har barnet de flesta stil möjligheterna eftersom det finns mer hår att arbeta med. Ett trevligt sätt att styla denna längd av lockigt hår är att gnida lite styling vaxet i blött hår och sedan använda fingrarna vrida enskilda lås. När håret torkar, det blir full, glänsande lockar kvar bakom. Längden på denna stil lämnar också möjligheten att skapa mjuka vågor, genom att arbeta en uträtning serum i våta lockarna.