mynewspapers.net

Kort hår Bröllop frisyrer

Kort hår Bröllop frisyrer


Traditionellt bröllop upp-göra frisyrer kräver långt hår ordnade metodiskt på brudens huvud. Kort hår blir allt vanligare bland kvinnor, men. Bara för att en brudens hår är kort betyder inte brudens hår inte kan vara vacker på hennes bröllopsdag, som det finns ett antal korta frisyrer för en brud att välja mellan, beroende på vilken stil bröllopet och sin klänning typ.

Kort Bob

Den korta bob frisyren ger bruden många olika alternativ på hennes bröllopsdag. Bob kan skäras axelhöjd, hals-längd, örat-längd eller någonstans däremellan. Bruden kan även ha en vinklad a-line bob eller en asymmetrisk bob att lägga till lite spänning i frisyren. Bruden kan också krypa bob under, vänd ut eller tuck den bakom öronen, beroende på sin stil. En bob frisyr fungerar bäst med lång, smal klänningar utan mycket volym, men mångsidigheten hos stilen gör att den kan bäras med nästan någon klänning typ.

Krullat upp-göra

Det klassiska utseendet av ett långt hår upp-göra kan fortfarande uppnås med kort hår, om de god stilen används. Som med traditionella långt hår upp-dos, kort hår är hoprullade och ordnade på brudens huvud, säkrade med stift och hårprodukter. Den slutliga utseendet på den upp-göra varierar, beroende på de stylist som designar upp-göra, men på grund av deras traditionellt utseende, upp-dos är bäst lämpade för klänningar med mycket volym och ett traditionellt utseende.

Draget eller Slicked tillbaka

Den drog eller slicked tillbaka kort frisyren kan brudens kvinnlig skönhet till står i centrum. Håret kan antingen vara slicked tillbaka med en hårprodukter som gel, mus eller olja och hålls på plats med stift för ett modernt utseende, eller drog tillbaka med ett små-tandade huvudband för en mer oskyldiga utseende. Slicked tillbaka frisyren går generellt bra med smal klänningar utan mycket volym, medan den drog tillbaka ser fungerar bra med te längd brudklänningar.

Klassiska lockar

Klassiska lockar, som de som bars av Marilyn Monroe, fungerar bra med långt hår samt kort. Utseendet uppnås genom curling håret i papiljotter och borsta lockarna ut så de låg runt kanterna på ansiktet. Den ikoniska Hollywood bildspråk frammanade av klassiska curl utseendet gör denna frisyr passar utmärkt för klänningar inspirerade av den gyllene åldern av Hollywood, men det är också väl lämpad för smal eller te-längd klänningar.