mynewspapers.net

Kort att göra idéer med hjälp av cricutCricut är en maskin som gör att du kan mata in data för att producera papper urtag som du kan använda för kort och annat pyssel. Cricut är kunna klippa figurer, bilder och brev från konstruktion papper som hjälper dig att göra professionella kort hemifrån. Du kan göra kort för semester, födelsedagar, inbjudningar eller för att säga tack. Handgjorda kort kan vara ett roligt hantverk projekt som visar vänner, familj och bekanta att du tog dig tid att anpassa ett kort för dem.

Födelsedagskort

Födelsedagskort med Cricut kan vara enkla eller avancerade beroende på hur mycket tid du vill ställa in i projektet. Idéer innehålla grafik av cupcakes, kakor, Födelsedagspresenter eller personens ålder. Om du skapar en bild av en födelsedagspresent, kan du binda ett band runt kortet som en båge för gåvan. Limma i menyfliksområdet till kortet för att säkerställa att det förblir på plats. Skriva ut "happy birthday" med Cricut eller skriva det för hand med en metallisk penna. Dekorera kortet med glitter eller paljetter att det ser mer dramatisk.

Julkort

Julen är full av bilder som du kan använda för att göra spännande kort med en Cricut. Julgranar, trädgrenar, pingviner, snöflingor och stjärnor i alla fungerar bra för denna semester. När du har din vikt kort stock, bifoga utstansade på framsidan av kortet med lim. Dekorera julgranar med paljetter för prydnadsföremål eller piprensare för glitter. Du kan lägga snöflingor med vitt glitter så att de sticker ut. Överväga att skiktning urtag på framsidan av ditt kort att ge det mer djup.

Julkort

Du kan skapa kort för andra helgdagar under hela året som alla hjärtans dag, påsk, tacksägelse och Halloween. Använda grafikprogrammet inom Cricut för att hitta lämpliga bilder att använda som urtag. Du kan göra alla hjärtans dag-kort med hjärtan och blommor och påsk kort med en kanin eller påskägg i pastellfärger. Halloween har många alternativ inklusive häxor, spöken och hemsökta hus. Thanksgiving kort ser bra ut med en kalkon eller ett ymnighetshorn på framsidan. Vara kreativ och försköna på korten för att göra dem mer personliga och dekorativa.

Andra kort idéer

Du kan göra tackkort och inbjudningskort på Cricut använda olika bilder och teman. En idé till ett tackkort är att helt enkelt skära ut orden "tack" och limma fast dem på framsidan. Dekorera kortet genom att binda ett sidenband runt locket och limning att stanna på plats. Du kan göra inbjudningar i temat för fest eller händelse, om det är en baby dusch, examensfest eller bröllop.