mynewspapers.net

Korridoren garderob lösningar

Korridoren garderob lösningar


Garderoben i hallen är ofta en av de minsta i hemmet, så det är viktigt att detta utrymme blir så snyggt som möjligt. Genomföra några hem inredning och organisation idéer kommer att säkerställa att din Hall garderob är en attraktiv del av ditt hem.

Funktioner

För att göra mest av din Hall garderob utrymme, kan det vara bäst att lägga till funktioner till garderoben som hyllor på väggen eller krokar på garderobsdörr. Detta sätt, kan du lagra gästers ytterkläder i garderoben på dörren krokar, och fortfarande har utrymme på hyllorna för ytterligare kasta filtar för vardagsrum eller julpynt som du använder varje dag.

Typer

Om din Hall garderob är särskilt liten eller ligger i den huvudsakliga korridoren av hemmet, bestämma vilken typ av garderob blir det att undvika röran uppbyggnad. Till exempel, kan en lång, smal garderob vara bäst för att lagra dina barns jackor och regnkläder. En större garderob kan hus den säsongsmässigt lämpliga blomsterarrangemang som används för att dekorera matsalen eller soffbord varje år.

Överväganden

För att säkerställa att din Hall garderob kommer alltid att stanna ser sitt bästa, kan du göra på utsidan av garderoben särskilt dekorativ också. Till exempel måla dörren en djup röd färg för att matcha inredningen korridoren eller foajé kan motivera dig att hålla den garderob inredning plotter, eller du kan ta bort luckan och ersätta den med en bambu eller silk gardin till garderoben ingången, så att överflödigt objekt inte kommer att kunna vila mot garderobsdörr.