mynewspapers.net

Koreanska killar frisyrer

Koreanska killar frisyrer


Koreanska killar tenderar att ha mycket rakt hår som lämpar sig till taggiga och shaggy stilar. År 2009 var trenderna stökigt bedhead stilar och längre sida-svepte hipster ser ut som visas ovårdad men kräver måttlig till tung underhåll och styling. Många koreanska killar lägger till inslag av färg som rött eller blått, att piffa upp ett annat grundläggande skära. Koreanska hår tenderar att vara tjock, som hjälper det att se attraktiv på många olika längder.

Shag

Shag frisyr var ett globalt fenomen på 1960-talet och under 2009 var fortfarande en gemensam stil i USA, Storbritannien och i Asien. Koreanska versioner av shag snittet innebära längre hår i fronten, kortare på sidorna och sedan längre igen i ryggen. Shag stil växer väl ut och kräver inte frekventa nedskärningar. Det är snygg ändå acceptabelt i kontorsmiljöer.

Texturerat

Den texturerade "gör ser bäst på medellång hår och lämpar sig för mjuka lager och volanger. Texturerat hår skärs på många olika längder och arbetat med produkter som vax, mousse eller gel. Det är ett ungt utseende och ser bäst ut på människor i tonåren och tjugoårsåldern. Det fungerar också bra med stråk av ovanliga färger eller skarp blond ränder på kolsvarta hår.

Spikar

Taggiga frisyrer fungerar bra på tjockt koreanska hår som är hälsosam. Spikar fungerar bäst på kortare hår, antingen i varje riktning eller rakt i en Mohawk stil. Killar som inte vill spendera mycket tid på håret kan njuta av denna stil. Det kräver lite underhåll, bara en genomgång med lite gel på morgonen, men det kommer att behöva skäras med viss frekvens att hålla det kort nog att spike.

Befjädrade

Längre, befjädrade hår fungerar bra för killar som letar efter en mjukare och mer organisk stil. Befjädrade ser har vanligtvis längre sidor och front Frans sopas åt sidan eller bärs i en centrala del. Dessa stilar är lågt underhåll och ger en mild charm till en kille ser.