mynewspapers.net

Kör klistermärken för Party dekorationerVi har alla sett dessa roliga bildekaler och kör dekaler: "Jag vill hellre att köra" och "Ta livet 3.1 Miles på a Time" och 26,2 varit där. Kör som". Värden för en kör-teman man kan använda dessa bildekaler både som dekorationer och part gynnar.

Marathon klistermärken

Dessa vinyl bil dekaler är ovala med en grundläggande svart och vit design. Kallas Europeiska ovaler, kommer de i många nummer, som börjar med en 5K (3.1 miles), 10K (6,2 miles), 13.1 miles (Halvmarathon) eller 26,2 miles (full maraton).

Bildekaler

Inte alla bildekaler gör det på bilens stötfångare; många bokförs på anslagstavlor och speglar, används som motiverande minnessaker. Zazzle.com erbjuder en rad val från dumt, "Varför körs? För spänningen av seger och våndan av The fötter,"allvarliga Childrens tumör-stiftelsen"när bitar passform, ett botemedel är nära."

Humoristisk klistermärken

"Kommer att köra för choklad," "Will kör för vin" och "Löpare Girl" klistermärken är populära på TwoRoadsFitness.com. Diehard idrottare kommer att njuta av CafePress.com skryta: "smärtan är tillfällig, men din färdigtiden bokförs på Internet för evigt."