mynewspapers.net

Koppar blinkande alternativ

Koppar blinkande alternativ


Koppar blinkande är en av de vanligaste typerna av taket blinkande används, men det är långt ifrån det enda materialet tillgängligt. Koppar håller inte färgen som aluminium och vinyl är förmodligen den mest lightweight blinkande tillgängliga. I vissa fall kan du välja att göra utan en fysisk blinkande material alls och i stället använda en tak tätningsmedel som kan vara torkade, rullas eller målade på. Ett tak tätningsmedel sälar som blinkande material gör.

Aluminium

Aluminium är både lättare och billigare än koppar blinkande. Och aluminium liknar koppar blinkande i att den inte vanära eller korrodera; Det är ofta blinkande av val för windows eller andra synliga områden. För storskalig produktion av bostäder, är aluminium blinkande ofta köps i rullar och skär eller böjd i en maskin som kallas en paus att tillgodose specifika design.

Stål

För taket dalar varit stål blinkande materialet i valet i många år. Det är mer hållbara än koppar eller aluminium och kan faktiskt lägga till stöd i känsliga lederna där flera tomter möts. Stål tenderar att vara tyngre än de andra blinkande material, vilket innebär att det också är mer tidskrävande att genomföra. Du kan använda stål blinkande för de flesta tak applikationer, men det kan inte vara kostnadseffektivt om det är den enda typ av blinkande material du använder.

Vinyl

Vinyl blinkande är ännu lättare än aluminium, och du kan köpa den i solida färger som aldrig behöver målas. Vinyl, dock kan bli sprött med tiden, vilket resulterar i sprickor eller brott. När man överväger vinyl blinkande, faktor i behovet av att ersätta vinyl vart tionde år eller så. En fördel med detta material är att vinyl kan ge ditt hem en mer dekorativa utseende. Slutligen, om de initiala kostnaderna är en viktig faktor, vinyl kan vara ett bra val för att balansera finanser.

Taket tätningsmedel

Det finns många typer av taket tätningsmedel. Vissa, är som rullade takläggning, rullade ut till storlek och skär för att passa en viss tillämpning. Andra typer av tak tätningsmedel, såsom takläggning tjära, tvättas, hälls eller målade på plats. Tätningsmedel i stället för hårda blinkande generellt har en gummiliknande konsistens när den torkat, så att en viss rörelse och tänjbarhet mellan taket och angränsande vägg eller tak pitch.