mynewspapers.net

Kopiera DVD-skivor med DVD shrink & DVD decrypter

Kopiera DVD-skivor med DVD shrink & DVD decrypter


DVD Shrink och DVD Decrypter är två program som kan användas till backningen DVDs. DVD Shrink minskar tvålagers-DVD-skivor i storlek så att de passar på enda, tomma DVD-media. DVD Decrypter används för att bränna filen till skiva efter videon har skrivits i DVD Shrink.

Instruktioner

• Öppna DVD Shrink, "Full Disc" i verktygsfältet Klicka på sätt in DVD-skivan i skivenheten. Klicka på "Öppen skiva," och sedan välja DVD-enheten och klicka "OK".

• Klicka på "Main Movie", ta sedan bort alla "ljud" eller "Subbild" (subtitle) strömmar att du inte behöver genom att bocka i rutorna.

• Klicka "Extras" och bestämma om du vill ta bort någon. Om du gör, Ställ "Video" droppa-ned menyn till "Fortfarande bilden."

• Klicka "Backup" och välj sedan "Skapa en ISO-avbild" från rullgardinsmenyn "Välj backup target". Välj "Bläddra" och välj sedan en tillfällig plats för din ISO bild lagras. Klicka på "kvalitetsinställningar" och göra säker "komprimera video med hög..." är markerad. Klicka på "OK". Nära DVD Shrink när den ISO bilden har skapats.

• Öppna DVD Decrypter, klicka på "-läge" sedan "ISO", sedan "Skriva W." Klicka på mappikonen och leta upp ISO skapas med DVD Shrink. Sätt in en tom DVD och klicka sedan på bränningsknappen i nere till vänster. Du kommer nu har säkerhetskopierat dina hem DVD filmer.