mynewspapers.net

Köpa partihandel pärlor för att göra smycken

Köpa partihandel pärlor för att göra smycken


Köpa pärlor grossist ofta kräver köparna vara ett registrerat företag med följerätt licens eller skattefri intyg från staten. Detta certifikat kan du köpa pärlor till grossistpriser och utan att betala moms. Smycken designers, pärla butiksägare och detaljhandeln pärla leverantörer som köper pärlor för sin verksamhet och sedan sälja dem för allmänheten kommer att ha en återförsäljning certifikat eller en licens från deras tillstånd. Partihandel pärla leverantörer kräver att en kopia av din följerätt licens eller be dig att lämna ditt nummer vid registrering med sitt företag. Detta förhindrar människor utan ett detaljhandeln inköp på grossistpriser erbjuds företag eller B2B. Köpa partihandel pärlor kommer att påverka din botten lina, som de lägre materialkostnaderna översätta till lägre prissättning eller större vinstmarginaler. Skeppsbrott pärlor och pärlor i Bulk är två online partihandel pärla leverantörer med ett stort utbud av premium kvalitet pärlor för att göra smycken.

Hobbyists

Att göra pärlstav smycken är en populär hobby som ett sätt att göra en lukrativ inkomst för begåvade smycken designers. Köpa pärlor i bulk möjliggör ofta priser närmare till grossist om du gör smycken som en hobby, inte som en återförsäljare. För hobby som inte har en följerätt licens, finns det återförsäljare online som erbjuder grossistpriser för allmänheten, även om priserna inte är så lågt som för företagare med sälja certifikat. Skeppsbrott pärlor erbjuder grossistpriser, men moms gäller för alla utan sälja certifikat. Pärlor i Bulk hänvisar kunder med ingen återförsälja licens till deras retail hemsida, ebeadstore.com. Beading entusiaster kan finna att köpa stora kvantiteter av pärlor för att sänka sina priser kan resultera i för mycket inventering av de begränsade mängder av smycken mönster de gör för familj och vänner.

Grossist till detaljhandeln

Några online-leverantörer erbjuder partihandel pärla priser till detaljhandelsmarknaden, såsom iBead, South Pacific grossist och Accent pärlor, men du kan behöva möta stora minst köpa kravet att kvalificera sig för partihandel pärla priserna. Andra pärla grossister erbjuda mängdrabatter allmänheten, att föra pärla priserna lägre och närmare grossist. Människor som gör eller designa smycken som en hobby eller personer som vill testa vatten innan hopp till äga sina egna företag kan uppskatta köpa partihandel pärlor, även om det finns ett krav på minsta order. Köpa grossist som ett förspel till att öppna en pärla verksamhet ger den potentiella företagare praktiska prissättning exempel och ger dem möjlighet att utforska sina möjligheter för partihandel pärla leverantörer.