mynewspapers.net

Konvertera PDF till JPEG med Freeware

Konvertera PDF till JPEG med Freeware


PDF-filer är dokument som innehåller text, bilder och annan formatering och data. JPEG-filer är bildfiler. Om en JPEG verkar innehålla text, det är faktiskt en bild av texten, i stället för text du kan kopiera och klistra in. När du konverterar en PDF till JPEG, blir dokumentfilen en bildfil. Du har möjlighet att omvandla PDF-dokumentfiler till JPEG-bildfiler med hjälp av olika gratis program.

Instruktioner

• Använd Office Konvertera PDF till JPG JPEG TIFF att konvertera dina PDF-filer till JPEG-bilder på en Windows-baserad dator. Detta gratis program konverterar PDF-filer till de mest populära bildformat. Du har möjlighet att välja specifika delar av en PDF eller konvertera hela dokumentet.

• Konvertera PDF till JPEG gratis online med konvertera PDF-filen till webbplats. När du laddar upp din PDF-fil på webbplatsen, kan du hämta den konverterade versionen av filen. Detta webb-baserade alternativ fungerar med alla operativsystem.

• Använda förhandsgranskning, ett program som ingår i Mac OS X arbetsdrift systemet, för att konvertera en PDF till JPEG. Mac-användare visa PDF-filer och bilder i förhandsvisning. Förhandsgranskningen "Spara som" funktionen kan du konvertera mellan olika filformat, inklusive konvertera en PDF till JPEG.