mynewspapers.net

Kontobeskrivningen samordnare jobb

Kontobeskrivningen samordnare jobb


Account coordinator är en junior nivå professionella inom reklam och marknadsföring industrin. Samordnaren fungerar som en del av ett större team på en kampanj, och ger både administrativa och kreativa stöd till projektledaren, se till att kampanjen är utvecklat och utförs på ett effektivt sätt.

Administrationen

Konto samordnarna utföra olika administrativa uppgifter inklusive komponera korrespondens som klienten minnesanteckningar, att skapa audiovisuella presentationer och underhålla industrin kontakta databaser.

Lagarbete

Som junior medlem i ett team som hanterar ett eller flera konton är account coordinator skyldig att aktivt delta i dess kreativa framgång genom pitching idéer och demonstrera problemlösning förmågor när klienten frågor måste lösas.

Klientinblandning

Konto samordnare som ställt ut initiativ och förmåga att arbeta självständigt kan debiteras med interagerar direkt med klienter, pitching idéer och samordna evenemang, bland andra uppgifter.

Utbildning

För att bli account coordinator, skall en kandidat ha en fyraårig examen i marknadsföring, business eller ett närliggande område i studien.

Lön

Enligt Indeed.com 2010 tjänar account coordinator i USA en genomsnittlig årsinkomst på £35,100.