mynewspapers.net

Konstruktion delar av en husbil Trailer

Konstruktion delar av en husbil Trailer


Husbil trailern kombinerar flera olika konstruktion processer för att bilda den färdiga produkten. Skalet är den största varianten mellan släpvagn märken, men de inramning och apparater är alla väldigt lika. Husbilen kräver en stabil bas och innehöll skal att förhindra läckor. De material som används för varje segment av byggprocessen är utvalda baserat på vikt att skapa en bärgningsbil-klar hem.

Frame

Husbil ramen använder virke och är ansluten direkt till släpet. De flesta trailer ramar är byggda med 2-av-2 virke, men olika tillverkare kommer att variera storleken. Ramen är i grunden en bas att bygga exteriör och interiör runt. Timmer i de flesta husbil ramar förbinds med inramning nails och metallfästena läggs för att stärka strukturen.

Exteriör

Utsidan av husbilen är konstruerade med metall ytterväggar eller glasfiber. Släpvagnar med metall rangerbangård fäster plywood lakan på utsidan av ramen innan du lägger till rangerbangård. Plywood skapar en slät bas för metall rangerbangård. Det skapar också en yta för plåt skruvarna till hugg. Innan rangerbangård fästas, läggs ett lager av vatten hinder till plywood att skapa en vattentät husbil.

Interiör

Interiören är konstruerad av inramning möbler och skåp. Den inre utformningen kommer också separata rum och forma planritningen. Inre kräver samma 2-av-2 brädor, trä skåp ansikten och möbler ansikten, gångjärn, dörrar och mattan för golv. Forma inre kräver precision nedskärningar och en plan som innefattar lagring, makt och apparater. Som inre kommer tillsammans, PVC-rör och spillvattentank läggs för VVS och conduit installeras för el.

Tillbehör

Tillbehör är lyx och nödvändiga objekt. Du kommer att skära ett hål i taket och lägga till ett utlopp för luftcirkulation och installera den rostfria diskbänken, plast dusch, kompostering toalett, kylskåp, spis och mikrovågsugn. Du kommer också lägga en generator till inredning eller solpaneler på taket. Kraftkällan är ansluten till batterier som lagras någonstans i din inre plan. Batteriet systemet kräver en laddningsregulator och inverter att styra kraftsystemet.