mynewspapers.net

Konst tekniker arbetsbeskrivning

Konst tekniker arbetsbeskrivning


En art tekniker är Storbritanniens motsvarighet till en Förenta staternas lärare medhjälpare som specifikt baserad konst fakulteten en skola. Medan en uppenbara passion för konst är nödvändigt, behöver du inte vara nästa Vincent Van Gogh för att utföra detta jobb.

Funktion

En art tekniker är baserat i en pedagogisk miljö som en skola eller högskola, och ger stöd till personal och studenter. Konst tekniker arbetar med en rad olika åldrar från små barn till vuxna. De hjälper ofta bildlärare med förbereda och ställa in klasser. Arbetet omfattar också arbeta med eleverna under själva lektionen. Mellan klasser, kan en konst tekniker behöva fylla på material eller beställa leveranser.

Funktioner

En art tekniker roll kan innefatta förbereda lektioner och arbetar tillsammans med elever under lektionstid, assisterar de med projekt och visar konstnärliga tekniker. De kan också antas att beställa och hålla en förteckning över material som färger, dukar och borstar; städa upp efter en lektion; och upprätthålla skärmar av konstverk i hela skolan. De kan tilldelas de allmänna administrativa uppgifter, till exempel fotokopiering. De förväntas också upprätthålla hälsa och säkerhet.

Platser och timmar

En art tekniker timmar normalt följa de av en vanlig skoldag, ungefär måndag till fredag, 08: 00 till 16: 00 Men personalen är ofta förväntas komma tidigt och bo bakom för att förbereda och städa klassrummen. De som hjälper fakultet vid universitet eller kvällskurs har icke-traditionella timmar.

Färdigheter

Konst tekniker måste kunna arbeta i ett team. De förväntas vara entusiastisk, passionerad och har förmågan att använda deras initiativ. Kreativa och konstnärliga färdigheter uppskattas. Om du har skisserat konstverk i en utställning, till exempel göra detta klart för din potentiella arbetsgivare. Datorkunskaper värderas också, särskilt för konst tekniker som arbetar i tekniska skolor.

Utbildning

För att bli en art tekniker, utbildning i art krävs inte, men är gynnade. En högskoleexamen är inte nödvändigt. allmänt är en college-nivå kurs i konst eller konsthistoria (som en brittisk "A Level") brukar räcka.