mynewspapers.net

Konst lektioner för klassrummet

Konst lektioner för klassrummet


Konst är en integrerad del av den utbildning läroplanen för många skolor, som konst lektioner och kurser undervisas från dagis genom gymnasiet. Konst lektioner börjar blygsamt, med elementära studenter att lära sig grundläggande färdigheter. Lektionerna expandera och utveckla under en elevs skolgång, kulminerade med mer komplicerade kurser som erbjuds i gymnasiet, ofta med forskningsprojekt och exkursioner samband med en konst genre eller artist.

Målning

Målningen är en konstant i hela spektrumet av pedagogisk konst lektioner. På dagis nivå får eleverna ofta möjlighet att experimentera med färg genom fingerfärg, frimärken och stencil övningar. På de yngsta nivåerna använder de ofta akryl eller giftfri färg som är lätt att städa. Som eleverna framsteg genom betygen, särskilt när de når gymnasiet, utsätts de för en mängd olika medier målning, akvarell och oljemålning. På gymnasiet, konststuderande också studera livet av berömda konstnärer som kan lära sig att härma stil med kända artister samt slutföra ett forskningsprojekt om berömda målare.

Ritning

Ritning lektioner börjar med kritor, utvecklas till färgade pennor och så småningom kan inkludera träkol blyerts eller bläck pennor, beroende på en elevs utbildningen. I en elevs tidigaste kvaliteter, han lär sig grunderna i teckning olika former och färger och kan få uppdrag av enkla, igenkännbar ritobjekt. I grundskolan, kan penna och färgade blyertsteckningar inkluderas i elevernas uppdrag för titelsidor och i bilagor och diagram. I gymnasiet, konstämnen, eleverna lära sig mer avancerade delar av ritningen, inklusive skuggning, ritning med en mängd olika redskap och teknisk ritning.

Skulptur

När dagis studenter ges modelleran att spela med, kanske de inte ser det som en art-lektion. Men denna erfarenhet, för många studenter, kan utlösa ett intresse att fortsätta konst kurser i hela skolan. På gymnasiet-nivå eleverna lära sig modellering med lera, gips och andra material under lektioner om skulpturer i konst klass. De också lära sig om berömda skulpturer och kan få i uppdrag att imitera arbetet av en känd konstnär för en benämna projekt.

Modern konst

Modern konst lärs genom flera kvaliteter i skolan och är ett vidsträckt ämne som kan täcka många typer av konst. Modern konst kan helt enkelt vara abstrakt konst och kan omfatta delar av målning, teckning, skulptur och collage. Studenter är ofta lärs ut om några av 1900-talets kända moderna konstnärer, och eftersom många stora städer har moderna konstmuseer, konstämnen kan ta exkursioner studera verk av mästare.