mynewspapers.net

Konkreta bänkskiva ingredienser

Konkreta bänkskiva ingredienser


Bänkskivor i betong är gjorda av en speciell typ av konkreta mix som använder extra ingredienser för att lägga till färg och stabilitet i vanlig betong. Betongen hälls i en form formen på bänkskivan och botade. Bänkskivan är sedan hederliga och installerat i ett stycke. Professionell betong bänkskivor kan även härma färger och utseende av naturliga stenarbeten.

Konkreta Mix

Konkreta mix är tillverkad av cement, sand och andra aggregat. För kök bänkskivor används bara de lättaste aggregat eftersom dessa räknare måste vara mycket smidig. Exakt blandning nyckeltal varierar från tillverkare till tillverkare. Ofta byggare kommer att använda ett lager av betong för bas portion av bänkskivan och ytterligare ett lager för avsnittet topp, synliga.

Vatten

Vatten är en nödvändig ingrediens för alla konkreta projekt. I detta fall, men används det mindre vattnet, desto bättre. Proffs bara använda så mycket vatten som behövs för att aktivera och forma betong. Vissa till och med lägga till vatten reduceringar som hjälper tjockna blandningen för att ge det mer styrka när det torkar.

Pigment

Pigment är en viktig ingrediens för betong bänkskivor. Utan någon färg vore räknarna en cement grå. Lager av färg eller syra över betong bara blöta ner så långt, vilket kan avlägsnas genom oavsiktlig marker. Pigment blanda med den konkreta blandningen sig, ändra dess färg permanent så att repor och bucklor är mindre märkbar.

Stärka fibrer

Förstärkning av fibrer, som basalt element eller syntetiska fibrer, bidra till att göra betongen stark, som hjälper när du använder bänkskivan men är särskilt användbart när du installerar räknaren. Normal betong plattor kan spricka och bryta lättare än de med stärka fibrer.

Tätningsmedel

Tätningsmedel är epoxi eller andra ämnen att användare coat deras bänkskivor med skydd. Med en bra tätningsmedel, kan en bänkskiva i betong stå emot fläckar lättare och hålla tätningsmedel för längre perioder.