mynewspapers.net

Konkreta aska Block stödmur idéer

Konkreta aska Block stödmur idéer


Om din aska block stödmur projekt behöver hjälp, lite forskning och vissa utomhus dekorerar kan begrepp gå långt. En billig utomhus byggnad alternativ aska block används ofta för att skapa stödmurar och andra utomhus strukturer. Dock om du har aldrig byggt en vägg innan, processen kan få knepigt och aska block väggar är sällan ganska när de är färdiga.

Bygga hörnen först

Om du bygger en större aska block stödmur, bygga hörnen eller slutar först. Byggnaden från hörnen ger extra stabilitet för väggen och tenderar att göra processen snabbare. Hörnen måste bildas korrekt och stabilt för att väggen att stå. Om du har en mycket lång vägg att bygga, förstärka hörnen med stål stolpar eller rör genom hålen i aska block för extra stöd och stabilitet.

Dekorera den

När din aska block vägg är klar, riskerar det att se ganska ful, eftersom alla betongblock tenderar att vara. Vänta tills murbruket mellan dina block har torkat helt, och sedan klä upp din aska block genom att dekorera dem med något som kommer att pågå, som en kappa av stuckatur eller tumlade stenar placeras i cementgolvet. Var noga med att använda en produkt eller dekorativa element som inte kommer att lägga till en hel del vikt, som extra vikt kan störa den övergripande strukturen på din vägg.

Täcka den

Om stuckatur eller sten är för dyrt ett alternativ för dig, försök som täcker upp din aska block på ett annat sätt. Ett lager betong färg i en jordig ton, som djupt brun eller oliv grön, kan dölja den grå grå betong. Om du har gröna fingrar, i stället för tak av din aska block stödmur, sätta marken i hål i blocken högst upp på väggen, och växt klättring vinrankor, som kaprifol, inuti. För att göra det lättare för dina växter att krypa ner väggen, installera en tunn tråd stängsel över ytan på väggen.