mynewspapers.net

Komplikationer från kvinnliga genitala Piercing

Komplikationer från kvinnliga genitala Piercing


Kvinnliga genitala piercings är helt säkra om utförs av en legitimerad, professionell kropp piercer. Välja en erfaren piercer du känner dig bekväm med diskutera förfarandet och alternativ för din anatomi. De flesta kvinnliga genitala piercings ta sex till åtta veckor att läka. Frågor under läkningen är möjligt om du bortser från rengöring och vård riktlinjerna som tillhandahålls av din piercer.

Rippning eller går sönder

En kvinnliga genitala piercing kan rippas eller slits under läkningsprocessen och efter det har läkt. Rips eller revor till piercing mestadels inträffa under läkningsprocessen, medan den genomträngande kanalen är fortfarande bildar. Kraftfull sexuell aktivitet kan orsaka en reva eller tår av genomträngande kanalen. I värsta fall slits smycken i genitala piercing ur huden. Kvinnliga genitala piercings har mindre chans att rippa eller går sönder om din sexpartner övar försiktighet vid kontakt med piercing. Om din genitala piercing gör ont eller om du känner en krusning känsla under samlag, kan att positionen eller stoppa lindra smärta eller förhindra rippning.

Infektion

Infektioner är möjligheten med kvinnliga genitala piercings om dålig eftervård körs under läkningen, om samlag eller oralsex är oskyddad eller om du tillåta en icke-professionell för att utföra den genitala piercing. Vidrör piercing med otvättade händer och försumma att rengöra genital piercing kan resultera i bakteriella infektioner. Även i ett monogamt förhållande, är kondomer och dental dammar nödvändiga för att skydda dig under läkningsperioden. Bakterier från din partners hud och vätska kan orsaka en infektion. En icke-professionell hjälp smutsiga nålar och instrument som inte är sterila eller är felaktigt steriliserad kan leda till överföring av sjukdomar som hepatit C.

Nervskador

Nervskador kan uppstå i en kvinnlig genital piercing om utförs av en novis piercer eller en icke-professionell. Om GENOMTRÄNGARE inte äger en utbildningsbakgrund i anatomi, är risken för nervskada hög. Till exempel klienter ofta hänvisar till en huva piercing---viftar med av vävnad som täcker klitoris---som en klitoris piercing. Om en icke-professionell inte vet hur att förklara för klienten skillnaden mellan två piercingar och är omedvetna om korrekt placering, kan nerver skiljas under förfarandet.

Migration

Migration är möjligt i kvinnliga genitala piercings. Även om en relativt smärtfri process, migration lämnar du med ärrbildning och inga smycken eller piercing. Under migreringen kroppen avvisar smyckena och skjuter smycket ur piercingen. Migrationen sker i kvinnliga genitala piercing när piercingen utförs alltför ytligt med smycken för nära kanten av del av kroppen. Till exempel hood piercingar är placerade på toppen av huven, men en oerfaren piercer kan placera smyckena i mitten eller i botten. I en inre eller yttre blygdläpparna piercing, får en tung bit av smycken, till exempel en fången pryder med pärlor ringer, påskynda processen av migration när piercingen är placerad nära kanten av blygdläpparna.