mynewspapers.net

Kompakt SUV Vs. minibuss körsträcka

Kompakt SUV Vs. minibuss körsträcka


Kompakt hybrid sport utility fordon med en kombination av en bensin motor och batteri makt tjäna bättre gas körsträcka än minibussar. Ingen hybrid minibussar i början av 2010 fanns tillgängliga i USA.

Effektivitet jämförbara

Kompakt hybrid SUV kan ha en kant över minibussar i gas körsträcka, men bensindrivna stadsjeepar, som 2-liters Jeep Patriot, kan tjäna 23 mpg i staden och 29 på motorvägen. The Patriot prestanda liknar de flesta minibussar.

Toppar

En top performer är 2,4-liters fyra-cylinder 2009 Mazda Tribute SUV hybrid. Det tjänar 34 mpg i staden och 31 på motorvägen, enligt Naturvårdsverket.

Mazda5 avlägsen andra

Mazda5, eller Premacy, minibuss utrustad med en 2,3-liters fyrcylindrig bensindriven motor får 22 mpg i staden och 28 på motorvägen.

Fly är lika med hyllning

Matcha hyllningen och överstiger Premacy i prestanda är 2,5-liters 2009 Ford Escape hybrid, som tjänar 34 mpg i staden och 31 på motorvägen.

Minibuss Hybrid hopp

Toyota Sienna, som ansågs i slutet av 2009 som en potentiell hybrid inresa till USA, tjänar 17 mpg i staden och 23 på motorvägen med bensindriven 3,5-liters motorn.