mynewspapers.net

Komatsu motor specifikationer

Komatsu motor specifikationer


Komatsu tillverkar mer än 20 typer av utrustning inklusive grävlastare, kompakt spår lastare, sökrobot bärare, kompaktlastare, hjullastare, lastbilar, pressar och gaffeltruckar, för att bara nämna några. Distribueras internationellt, har Komatsu produkter som alla individuella specifikationer, inklusive Komatsu motorn, som har specifikationer för varje modell och utrustning. Följande är några exempel.

HM300-2 lastbil

HM300-2 Komatsu truck motor specs är omfattande. Här ingår sex cylindrar av vattenkylda, fyra cykel, turboladdad, efter-kyld och kyls EGR. Med en cylinderdiameter av 4,92 inches och 125mm, och en stroke av 5,91 inches och 150mm har motorn en fläkt enhet som är mekaniskt och bränslesystem som är direkt injektion. Regulatorn är elektroniskt styrd och filtret är en full-flow typ. Med en kugghjulspump, kraft-smörjning, Komatsu motorn för denna lastbil innehåller också en torr-typ luft renare med dubbla element och förtvätt. Denna lastbilsmodell kan resa med ett maximum av 36,4 miles per timme.

HD405-7 lastbil

Med högst reser hastigheten på 43,5 miles per timme, har HD-405-7 lastbil modellen sex cylindrar och en turboladdad aspiration motor. Den vattenkylda, four-cycle motorn har en mekanisk fläkt enhet och maximalt vridmoment på 1.600 foot-pounds. Regulatorn är elektroniskt styrd och luften renare är en torr typ med dubbla element och förtvätt, samt en damm indikator.

AE50/AM50 gaffeltruck

Komatsu motor specifikationer på AE50/AM50 gaffeltruck inkluderar en högsta körhastighet 11 miles per timme med 2.9 andra acceleration och 19 procent grade-förmåga. Den hydrauliska växelströmsmotor är effektivt för att ge hög prestanda med låg kostnad. Denna motor ger högre normer än DR-typ motorer, inklusive hög effektivitet, längre körtider och en lång livslängd. Prestationshöjande medel med denna gaffeltruck modell inkluderar resor hastighet set-up, pluggning regenerering set-up, luta hastighet justering och lyft hastighet justering. Andra specifikationer av intresse inkluderar: full-ludd av hydrauliska rörelser, hydrostatisk servostyrning och switchbacks och noggrant uppmätta och kontrollerat flöde genom motorn.