mynewspapers.net

Köksön pärla styrelsen idéer

Köksön pärla styrelsen idéer


Om du installerar en ny köksö eller uppdaterar en gammal en, kan att lägga till bead styrelsen i din köksö skapa en kontaktpunkt i ditt kök och lägga till detaljer och visuella intresse i din ö. Bead styrelse kommer i både lakan och not och spont styrelser i en mängd olika längder. För att få en grundläggande vit pärla styrelsen titta, Köp primade pärla styrelsen att rädda dig själv att behöva prime senare.

Håll det enkelt

För ett grundläggande utseende, hålla din pärla styrelsen köksdesign ön enkelt. Installera pärla styrelsen plankor antingen vertikalt eller horisontellt på sidorna av din ö att skapa enkla, raka linjer. För en mer kreativ, börja i ett hörn på ena sidan av din ön och placera enskilda styrelser på diagonalen. Gör detta på sidan för att skapa en ovanlig kontaktpunkt eller använda den på flera sidor för att få ett nytt utseende.

Lägg till info

Om du gillar pärla styrelsen men inte vill täcka dina hela ön i det, Använd mindre mängder av pärla styrelsen att lägga till detaljer till din ö. Täcka lådfronter med pärla styrelse, eller fylla skåp skär med bitar av pärla styrelsen att se hur mycket du gillar utseendet. Använda bead styrelsen plankor, fördelade sönder, för att skapa en ovanlig randig look på ändarna av din ö, eller lägga till remsor av pärla styrelsen runt kanterna på skåpdörrar att rama in dem. I vissa fall kan du även använda pärla styrelsen skapa en gjutning runt toppen av din ö.

Skapa en samlingspunkt

Din köksö behöver inte matchar resten av ditt kök, så skapa en brännpunkt ur din ö genom att måla din pärla styrelse innan du installerar det på ön. Måla den alla en djärva färger som rött, eller blanda upp. Måla pärla styrelsen plankor två olika färger som vit och blå och alternativa färger som du installerar pärla styrelsen plankorna för att få en randig effekt.

Komma in

Om du har öppna hyllor under din ö eller dörrar skåp som du kan se, krydda upp insidan av din köksö. Tillämpa pärla styrelsen plankor eller bitar av pärla styrelsen paneler på baksidan av ditt skåp, så att folk kan se i detalj utanför skåpen. Eller koppla bitar av pärla ombord till hyllorna själva att lägga till en liten detalj att öppna hyllor. För en extra touch, måla pärla styrelsen för din hyllor en kontrasterande färg innan du installerar den.