mynewspapers.net

Kök Sink Drain montering storlekar

Kök Sink Drain montering storlekar


Att välja fel avloppet montering storlek kan kosta dig en tur-och returresa till järnaffären. Kitchen sink Kompressionsringar finns i två standard storlekar, och tillverkarna ange en passande storlek beroende på diametern på rören som montering ansluter. Om du planerar att ersätta din diskbänk avlopp montering, är det klokt att ta bort rören och montering innan du köper reservdelar. Du kan ta bort församlingen med dig till järnaffären att se till att du köper matchande komponenter.

Gemensamma passande storlekar

Den vanligaste kök diskbänk avlopp montering storleken är 1 1/2 och 1 1/4 tum. Dessa mätningar avser diameter röret som armaturerna ansluts. Bland annat kök sink drain montering rör och rördelar är inte direkt kompatibel med inwall avlopp, avfall och vent rören. För att ansluta avloppet montering armaturer till ABS eller gjutjärn linjer, installera rörmokare storlek större beslag kallas adaptrar.

Avloppet sjunker passande typer

En grundläggande diskbänk avlopp består av en vägg avlopp förlängning, en fälla och en diskbänken bassängen förlängning röret. Väggen avloppsrör utvidgning ansluta till ABS eller gjutjärn vägg avlopp-Sverige via en adapter passande. I väggen avloppsröret förlängning ansluter till en vattenlåset med en komprimering mutter passande. Och bassängen förlängningen ansluter till både fälla och diskbänk sil med en komprimering mutter passande.

Komprimering nötter

Standard kök avlopp montering komponenter ansluta via komprimering muttrar och brickor plastring. Till exempel en plastring bricka och komprimering mutter bild över ett handfat förlängning rör slät ände. Smidig slutet av handfatet förlängning röret glider inom öppnandet av ett luktlås. För att ansluta bitar, en rörmokare glider mutter och bricka ner i shanken av förlängning röret och sammanfogar muttern med trådar gjutna runt omkretsen av fällans öppning. Så muttern kopplar fällan, komprimerar det till plastring brickan att skapa en vattentät försegling.

Ta reda på ett passande storlek

Att fastställa en passande storlek, Mät diameter röret ansluts till montering. Om du försöker att mäta Rörets diameter med ett måttband, behandling centrum tejpen över rörets öppning för att säkerställa en korrekt. Alternativt, bromsok erbjuder den mest exakta metoden för att mäta en rördiametern. Passande tillverkarna Ange alltid passande storlek innan artikelns beskrivning---1 1/2-tums koppling eller 1 1/4-tums adapter.