mynewspapers.net

Kök inredning lacken idéer

Kök inredning lacken idéer


Köket är lika färgstarka som en fruktsallad om du väljer färger i tydliga, pulserande nyanser. Havet skum och blå himmel föra naturen inomhus. Levande gula, gröna och röda-apelsiner är spännande när det paras ihop med rostfria Vitvaror eller massor av svarta eller vita. Låt din färgpalett spegla några av dina favoriter; så många läckra nyanser av giftfritt färger finns tillgängliga i varje finish att du kan ta ditt pick.

Nya blå köket

Blue är tillbaka--- och i köket. Pulserande himlen blå kakel och backsplashes blandat med massor av glänsande vitt och rostfritt stål låna en ljus luft av landet till en modern äter i rymden. Prova "prygel" bentwood stolar i blå och vita plastväv och tränga dem runt en vit gård tabell. Blanda vit marmor bänkskivor med en vit porslin gård diskbänken, och hänga en blå och vit rutigt pull-up nyans i fönstret. Eller färg mestadels vita kök med trägolv av plattsättning väggarna bakom spisen och sjunka i nyanser av blått Glaskakel. Färga en trä bordsskiva blå-grå och avsluta det med tillräckligt glans till glimmar som polerad sten. Måla en vägg och i taket en ljus våren blå med bara en antydan av grönt i det---inte tillräckligt för att göra det turkosa--- och omger blå med massor av vit, reproduktion kranar och inslag av samma blå i cookie burkar och Kina visas i en öppen plattan rack.

Grönt kök

Havet skum-målade skåp göra köket till en lugn ö, och känslan av havet är understryks av en diskbänk vägg av brokiga grönt Glaskakel. Green är en spännande accent---lime och mynta är hög energi färger för en bjälklaget eller archway trimma-- och grön är en lugnande primära kök färg. Men grönt kan också leverera samma wow faktor du får från en överdimensionerad smaragd. Kelly grön lack över allt---väggar, tak, fönster skugga, skåp, även kylskåpet---är fängslande. Matchas med rostfritt stål räknare, kokplatta och ebony golv, är färgen en konversation lappar. Rummet måste lägga fram så väl upplysta, antingen med dagsljus eller komprimerade lysrör, men utseendet är fräsch och modern och en skål med frukt och grönsaker kommer att se ut som en målare arrangemang för ett stilla liv nästa till allt det gröna.

Paintbox kök

Ett litet kök kan hantera stora djärva färger förvånansvärt bra. Tricket är att hitta en färg som verkligen dyker och tillämpa den frikostigt. En papaya målade väggen är en orange-melon glädje i alkov i en liten lägenhet kök. Sanna pumpa, klippta i vitt, är varm och inbjudande i ett större utrymme med mjuk naturligt ljus. Smör-gul är soligt med vitt tak, träpanel och trim, en stor svart spis och linoleum golv. I ett kök med svart målade golv, träkol mocka väggar, mörka räknare och vita fönsterkarmar aktivera flera starka toner av gult utrymme från monastiska contemporary och smart. En påsklilja gul stol drog upp till tabellen svart och en spis backsplash av stora, fyrkantiga ljusa gula plattor är nog att balansera sofistikerade träkol paletten.