mynewspapers.net

Kök gardin & skugga idéer

Kök gardin & skugga idéer


Kök är centrum av de flesta hem, och att ha attraktiva fönster beläggningar inte bara håller dem privat på natten men lägger till färg och textur till rummet under dagen. Köket är vanligtvis mest informella rummet i huset, och dekorera Fönstren med gardiner och nyanser gör matlagning eller äta i köket roligare.

Window Shades

Pull-down fönster nyanser erbjuder ett enkelt sätt att ha avskildhet på natten och en trevlig vy under dagen. Window shades kommer i olika färger som matchar de flesta färger. Nyanser kan anpassas av handmåla mönster eller scener, stencilling eller stämpling. Akryl eller Latexfärger kommer att följa vinyl fönster nyanser. Stänker olika färger av färg på en vit fönster skugga kommer säkerligen ge nytt liv till den. Som täcker vanligt fönster nyanser med tyg kan få dem att vara för tjock för att lyfta upp helt, men klippa ut tyg eller vinyl appliqués och limma dem till nyanser läggs inte överdriven bulk.

Gardiner

Alternativen för fönster gardiner är många, från rena gardiner till tryckta eller enkelt tyger som blockerar ljuset. Gardiner för kök kan omfatta gardinkappor som inramar ett fönster eller använda slips ryggar att bredda vyn. Kök gardiner som matchar andra tyger används i köket för varma kuddar, mats plats eller hushållspapper kommer att knyta rummet tillsammans och befästa ett tema för köket, oavsett om det är casual land eller rengöra och sofistikerade. Gardiner kan också väljas att matcha rätter i färg eller design att samordna hela rummet.

Kombinera nyanser och gardiner

Nyanser och gardiner kan enkelt kombineras på samma köksfönstret att tillhandahålla omedelbar sekretess på natten och gott om ljus under dagen. Stänga gardiner på kalla vinternätter håller mer värme i huset, en extra fördel med att använda nyanser och gardiner tillsammans.