mynewspapers.net

Knypplade spetsar riktningar

Knypplade spetsar riktningar


Knypplade spetsar tar sitt namn från det material som behövs för att skapa spetsar, nämligen bobbins. Knypplade spetsar är även känd som kudde spets eftersom en fast kudde behövs för att skapa den. De trådar som används för att skapa spetsar är såret på bobbins. Det finns två huvudtyper av bobbins. Glitter bobiner används för det engelska mönstret. Kontinentala bobiner används för spetsar mönster som kräver sömnad eller behovet av att ändra riktningar ofta inom spetsmönster.

Instruktioner

• Skapa en slip knut i änden av tråden spetsar och binda detta till delen av spolen som håller tråden. Lindar tråden på spolen med upprullare spolen eller för hand. Linda tråden medurs runt spolen, att se till att tråden rullar jämnt på spolen. Varva alla bobiner behövs för mönstret på detta sätt. Det finns två spolar per tråd, en i varje ände av tråden. Du kan mäta tråden innan slingrande för att säkerställa att samma mängd tråd är sår på varje spolen. De mönster du använder anger antalet bobiner krävs.

• Klipp ut mönstret och sticka ut mönstret med hjälp av en liten pin. Sticka ut alla hål i mönstret. Vänd mönstret för att se till att du inte har väl missat några hål. Fäst mönstret att fast kudden med ett stift i varje hörn av mönstret. Tryck stiften ända upp till pin huvudet. Använda mer stift om du inte känner mönstret är fast ordentligt.

• Stick stift i den första raden i mönstret, men inte push stift hela vägen in. Häng par bobbins på en tråd över stiftet. En undertråd kommer hänga på vänster sida av klämma fast och den andra kommer att hänga på höger sida. Låt bobiner ligga på kudden och vara noga med att inte släppa kudden. Du kan behöva hänga mer än ett par av bobbins på samma stift; se mönster anvisningarna. Se till att bobbins på samma tråd blir liggande bredvid varandra oavsett hur många spolar hängde på samma stift.

• Göra den första raden av stygn i mönstret. Bobbin stygn kommer att kräva fyra spolar göra en halv sy eller en trasa stygn eller bara två bobiner för en twist stygn. Träna som spolar du använder innan du gör en söm. När mönstret anvisningarna anger det, sätt in en PIN-kod i hål. Kontrollera att PIN-koden är mycket rak eftersom mönstret kommer att kräva en hel del stift, och lutande stiften kommer att orsaka problem.

• Strama upp tråden när du når en PIN-kod. Helt enkelt ge varje bobbin ett lätt ryck nedåt tills det finns inget slack i tråden. Hålla arbetar mönstret, att göra stygn och infoga pins tills mönstret är klar. Skär av bobiner, Knut tråd ändarna och unpin spetsar. Nu har du en färdig pjäs av knypplade spetsar.