mynewspapers.net

Knep för att göra med osynlig trådTrollkarlar använder osynlig tråd för att skapa illusion eller flytande eller rörliga objekt. Det är en tunn tråd som är nästan omöjlig att upptäcka med blotta ögat. Köpa osynlig tråd från någon magi shop. Öva på att använda tråden med enkla trollkonster. Du kommer att vara redo att utföra illusioner framför vänner och familj på nolltid.

Svävar Match

Svävar match Tricket är enkelt men klassiskt. Skär 18 inches av osynlig tråd. Ta två identiska däck av kort och en match. Ta bort ett kort från en av däck. Använd tydliga band för att fästa i slutet av den osynliga tråden till det nedre vänstra hörnet i ansiktet av kortet. Linda tråden runt kortet tre gånger på längden. Tejpa tråden till det motsatta hörnet på sidan av kortet. Klipp alla överskott med sax. Hitta matchande kort i andra däck och använda dubbelsidig tejp till band det andra kortet över den första att dölja den osynliga tråden. Placera det nya kortet i mitten av en av däck. Detta kommer att göra det visas att du slumpmässigt väljer en kort. Om du lägga korten ut över bordet kommer du att kunna känna strängen på baksidan av kortet. Om du drar kortet ur däcket, kommer att gimmick kortet vara tjockare än alla andra. Öva på att välja rätt kort innan du utför framför ett kort. När du håller ner placera kortet mellan tummen och fingrarna matchen över tråden. Böja kanterna på kortet nedåt. Matchen kommer att stödjas av strängen, som ger en illusion av att matchen är flytande. Ta ytterligare ett kort från kortleken och skjut det över matchen därefter under strängarna. Människor tänker matchen verkligen är flytande. Utföra inte detta trick under direkt belysning eller tråden kan vara lättare att se. Också, låt inte din publik för nära där du arbetar eller riskera dem se tråden.

Svävar Dollar Bill

Mäta en armlängds avstånd osynlig tejp för detta trick. Placera en liten bit klar tejp på varje ände. Välj ett objekt för ett ankare. Det kan vara allt som en förpackning med kort eller mobiltelefon. Ankaret måste vara något som du kan plocka upp lätt när Tricket är över. Placera ena änden av tråden till ankaret. Tryck fast på bandet för att säkra den. Placera den andra änden inne i munnen. Placera tråden så du kan fortfarande tala. Nu är du redo att utföra tricket framför en publik. Be någon om du kan låna en dollarsedel. Vik dollarsedeln runt tråden och placera den i din hand. Genom att flytta huvudet något tillbaka, kommer tråden åt och stödja lagförslaget. För att bevisa det finns ingenting ansluten till räkningen, flytta händerna runt den. Flytta ditt huvud till vänster och rätten att ge illusionen räkningen är flytande från ena sidan till den andra. Nyckeln till detta trick är att flytta huvudet långsamt. För fort och du kommer att fångas.

Roterande kort

Du behöver en kortlek spelar kort och tydlig tejp för denna illusion. Du behöver en längd av tråd att nå från din örsnibben till tumnageln. Du vill nog tråd så din hand kan röra sig fritt. Band i ändarna av tråden på plats med tydliga tejp. När du är redo att utföra, har en person i publiken shuffle eller undersöka korten så att de vet att det inte finns något misstänksam om dem. När personen återvänder däck, i hemlighet glida tejpen från handleden till centrum av det översta kortet. Nu är det dags att göra kortet flytta. Att hålla däcket på toppen och botten. Kompensera det översta kortet med den strängen som är ansluten till den. Ta din pekare fingertopp och röra det övre vänstra hörnet av det översta kortet. Undersidan av däcket bör vila på tummen. Sätta press på det övre vänstra hörnet med fingret pekaren så låt kortet gå. Kortet ska flyga från händerna och börja snurra. Detta steg gör tar lite övning. Du kan också prova bara plocka upp det översta kortet och kasta den så den snurrar. Hursomhelst du snurra det, du kommer att hålla din publik gissa.

Svävar kapsyl

Den svävar Kapsylkatalog liknar svävar dollarsedeln. Du kommer dock använda magician's vax för detta trick. Köpa vax på någon magi shop. Skär en bit av tråden att nå från munnen till din hand bekvämt. Placera bandet i ena änden av tråden. Rulla en liten mängd vax och placera den i andra änden. Bollen ska vara mindre än flaska hytten. Tråden ska smälta in i vax. Placera vax på tumnageln. Sätta tejp slutet av tråden i munnen. Placera den på sidan av din kind så du kan fortfarande tala tydligt. Låna en plastflaska från en publik medlem. Ha en annan publik inspektera flaskan så att de vet att tricket inte är iscensatt. Använda handen utan tråd ansluten till den för att ta flaskan från personen. Ta bort flaskan locket. Ta försiktigt bort vaxet från din och det ovanpå kapsyl. Om vax inte är centrerad det kommer snurra ojämnt. Snurra flaskan locket. Dra bort händerna. Kapsylkatalog verkar att snurra i luften. Flytta ditt huvud upp och ner för att göra den gemensamma jordbrukspolitiken spinn. Ta tag i den gemensamma jordbrukspolitiken när det börjar att sakta ner. Du är Tricket är klar.