mynewspapers.net

Knäledsplastik kosta

Knäledsplastik kosta


Knäledsplastik är vanligtvis utförs på patienter med skadade knän på grund av skador eller sjukdomar som artrit. Operationen består av utbyte av knäleden med en konstgjord gemensam.

Kostnaden

Enligt Costhelper.com, kan knäledsplastik, för individer utan försäkring, kosta runt £22.750 eller mer, från och med början av 2008. Tvärtemot detta föreslår Kneereplacementcost.com att den totala kostnaden kan variera mellan £29,250 och £45,500.

Rabatt

Enligt Costhelper.com, vissa sjukhus erbjuder rabatterade priser för knäoperation, exempelvis efter rabatten, patienten kan vara skyldig att betala någonstans mellan £13,137 och £22,132. En sådan sjukhus som erbjuder rabatt är Tulane University Hospital och klinik i Louisiana.

Försäkring

Individer med sjukförsäkring, kan ur fickan bekostnad variera avsevärt beroende på vilken typ av försäkring. Exempelvis kan en patient med försäkring få betala ytterligare £2,767 inklusive samförsäkring och självrisker.

Medicinsk turism

För människor som inte har sjukförsäkring, är medicinsk turism ett alternativ. Medicinsk turism innebär att du får knäledsplastik från ett annat land som erbjuder lägre priser. Till exempel, enligt Kneereplacementcost.com, kirurgi i Singapore kostar mellan £11,700 och £14,300 medan samma operation i Thailand kostar mellan £7,800 och £9,230.

Överväganden

Knä implantat ersätts vanligtvis varje 10 till 15 år.