mynewspapers.net

Klassrummet påsk idéer

Klassrummet påsk idéer


Helgdagar göra goda möjligheter för lärare att införliva nya idéer i klassrummet och hålla studenternas intresse med aktiviteter och dekorationer. Påsk kan lärare att införliva ett våren tema i sina klassrum. Även om påsk som betraktas som en religiös högtid av några, är det vanligtvis firas av många andra som inte är religiösa.

Ordförråd ägg

Ordförråd ägg är ett spel som kan användas på någon klass nivå. Spelet använder plast ägg som normalt används i påskägg jakter. Skriv det ordförråd ordet på en halvan av ägget och definitionen av ordet på den andra halvan. Placera alla ordförråd ordet halvorna i en korg och definitionerna i andra korgen. Varje elev ska plocka ett ordförråd ord från den första korgen. Be studeranden för definitionen av ordet. Om studeranden är korrekt, ska han hitta lämpliga definitionen hälften i andra korgen. Om han är felaktig, plocka ut tre alternativ från definition korgen (inklusive den korrekta hälften) för honom att välja mellan.

Äggskal mosaik

För detta konstprojekt tillhandahållas hårdkokta ägg som har varit färgat så äggskalen kan användas. Ägg som har varit färgat fungerar bäst. Studenter kan färga ägg i klass först eller ta redan färgade ägg hemifrån för hela klassen. Spricka öppna alla äggen och skala dem, lämnar skalen i större bitar. Studenterna kan äta ägg eller du kan kyla dem för senare användning i ägg sallad eller äta vanlig. Ge varje elev en bit konstruktion papper att rita en bild. De kan använda bitar av skal och lim för att dekorera bilden.

Påsk böcker

Särskilt i yngre kvaliteter är historien tid en viktig del av varje dag. Det ger barnen en chans att koppla av en stund och skärper förmåga att lyssna. Många böcker erbjuder en påsk eller våren tema som kan införlivas i en påsk tema i klassrummet. Förutom en påsk historia fungerar en berättelse om kaniner också. Några titlar som gör bra val inkluderar "Peter Rabbit," "Little Bunny påsk överraskning" och "Påskharen som försov mig."

Dekorera påskägg

Vissa barn sannolikt dekorera påskägg hemma med sina föräldrar. Dekorera ägg i klassrummet kan dock vara en bra aktivitet för konst klass. Använda hårdkokta ägg eller urblåst äggskal. Urblåst skal är känsligare och bör endast användas av äldre barn. Olika utsmyckning tekniker kan användas, inklusive typiska ägg färgämnen med karamellfärg och vinäger eller ägg färga kit. Ägg kan också vara svamp-målade med färg, färgad med kritor eller täckt med mjukpapper.

Klassrummet Easter Egg Hunt

En Easter egg hunt i klassrummet är en bra release, särskilt för yngre barn. Du kan fylla plast påskägg med små prydnadssaker, inklusive godis, suddgummin, klistermärken och även kuponger för klass aktiviteter. Gömma dem i hela klassrummet, på lekplatsen eller i gymmet. Låt barnen lös och har dem att hitta äggen. Om du vill hålla saker mer även, som en egg gräns för barnen. Exempelvis kräver varje barn att sitta ner när de har hittat tre ägg att låta varje barn att hitta samma antal ägg. När jakten är över, kan eleverna öppna sina ägg och se vad de har hittat skatter.