mynewspapers.net

Klassrummet inredningsidéer för påsk & våren

Klassrummet inredningsidéer för påsk & våren


Dekorera klassrummet för våren eller påsk med objekt från lärare leverans butiker-- eller, för att få bedriva klassrum projekt, har eleverna göra dekorationer. Våren är tiden för regn, förnyelse och blommor. Ägg är en symbol för förnyelse och påsk. Nyfödda djur är en populär våren tema tillsammans med kaniner, ankor och kycklingar. Dekorera anslagstavlan, väggar, tak och fönsterbrädor till våren.

Anslagstavlan för dekorationer

Dekorera anslagstavla med vackra våren gränser och pastell bakgrunder att lysa i klassrummet efter vintern. Olika färger serpentiner kan skapa en regnbåge över hela linjen. Har eleverna skriva haiku eller andra former av poesi om våren, eller färg våren-relaterade bilder, för visning på styrelsen.

Väggdekorationer

Blommor som dyker upp under våren så har studenterna göra blomningar att hänga på klassrummet väggarna. Spåra studentens hand på ljusa färgade konstruktion papper tio gånger. Klipp ut papper händerna och häfta det första lagret av handavtryck till kanten av ett papper plattan så fingrarna utöka utåt över kanten. Använd så många som nödvändigt att gå hela vägen runt papperstallriken. Göra en andra och tredje lagret vidare i plattan och moset med en papper cirkel limmade i mitten. Hänga på väggen med tejp eller med nubb i anslagstavlan remsor runt i rummet.

Taket dekorationer

Göra garn ägg och upphäva dem från taket. Dessa ägg är mycket ljus och är lätt att hänga med bara lite garn. Skär 20 delar av bomullsgarn varje 3 fot lång. Blanda lika delar vitt lim och vatten i ett grunt pan eller skål. Blåsa upp äggformade ballonger till ca 6 inches i diameter och knyt ändarna. Mätta garn kardeler i limmet och vira dem runt ballongen. Klämma ballongen i bundet slutet till en klädhängare med en clamp-typ kläder stift och hänga den på tork. Se till att lägga tidningen under för att fånga alla DROPP. När det är torr på morgonen, kommer att garnet vara hård. Pop ballongen, ta bort den och lägga till en garn-hängare till toppen.

Fönsterkarmen dekorationer

Att få människor att ägg är ett kul projekt för studenter under våren. Använda äggskal som planteringsmaskiner för gräsfrö som växer som hår. Ta bort de flesta av den lilla änden av en urblåst äggskal med fingrar eller noga använda en vass kniv. Det spelar ingen roll om kanterna är ojämna. Ren skalet. Vrida en piprensare i en cirkel och limma den med varmt lim längst ner i ägget. Rita ögon, näsa och mun på sidan av ägget, att göra ett ansikte. Fyll äggskal lite över halvvägs med krukväxtjord. Strö i gräsfrö och täck med ett tunt lager jord. Vatten lätt och Lägg äggskal folket på en solig fönsterbräda med ansikten ser in i klassrummet. Håll jorden lätt fuktig och i ungefär två veckor, kommer gräset växa och ge folket hår. Klipp med sax eller låta det växa långa och frodiga.