mynewspapers.net

Klass T-Shirt designidéer

Klass T-Shirt designidéer


Många ledande klasser på gymnasiet erbjuder klass T-shirts att köpa. Dessa tröjor är ofta anpassade för att påminna studenter i deras medlemskap till deras särskilda årskullen som deras skola anda. Många tidigare studenter har fortfarande dessa T-shirts som ett minne av deras high school-år.

Klass signaturer

Om elevkåren inte är för stor, T-shirt formgivarna kunde samla in signaturer på baksidan av en T-shirt. Framsidan av t-shirten kan inkludera året för avläggande av examen samt namnet på högstadiet. Eftersom många skolor leverera årsböcker efter doktorander, är detta ett bra sätt att se till att studenter samla allas signatur.

Senior år: Bryter ut

Efter känsla som om de var fångade i ett fängelse i 12 år, jämföra elever lämnar gymnasiet att bryta sig ur fängelset. Studenter kan köpa en T-shirt med deras namn katalogiserat bakom fängelsegaller och orden, "Bryta ut" under bilden. Eller bilden skulle kunna omfatta en fånge körs bort. Den intagne ID-nummer bör vara av klass avläggande av examen.

T-Shirt Contest

Student regeringen kan be klassen att besluta om sin design. Eller, de kan skapa en tävling och be eleverna att lägga fram sina egna mönster. Vinnaren får en gåva kort eller fria gymnasiet minnessaker. Eller elevkåren kan koncentrera sina ansträngningar genom att bjuda in en konst klass att arbeta på design. Konststuderande bör arbeta i team för att skapa design. Elevkåren måste sedan, uppmanas att rösta om vilken design de gillar bäst.

Klass logotyp och maskot

Studenter kan också utnyttja skolans maskot inom deras design. Många examen klasser skapar helt enkelt en T-shirt som verkar se ut som en enhetlig sport. De omfattar året som de examen som enhetlig numret. Lägg sedan till någon form av ordspråk som, "Go björnar!" eller "Hem trojaner."

Traditionella examen Cap/Tassle T-shirt

För att spara pengar, erbjuder många skolor T-shirts att funktionen en svart examen cap eller färgade tassle med orden, "Högre klass av----" med avläggande av examen år anges. Vissa skolor lista elevernas namn i diplom scroll grafiken på sin T-shirt.

Klassen Song, blomma och tema

Fokusera på val i klassen. Om elevkåren har röstat om en klass sång, blomma eller tema, överväga att skapa en bild som innehåller alla tre av dessa objekt. Denna anpassade skjorta kommer att påminna klasskamrater till sina särskilda examen år och specifika val. Denna grafik kan också utnyttjas som design för avläggande av examen program.