mynewspapers.net

Klänningar som går med Leggings

Klänningar som går med Leggings


Leggings kan vara ett sätt att uppdatera en klänning på ett sätt som är aktuella och modet utan att spendera för mycket pengar eller ansträngning. Leggings är en stil alternativ till strumpbyxor och strumpor, och förutom att ge extra värme till en outfit, de är också ett bra och enkelt gå till tillbehör. När du kopplar leggings med klänningar, är det viktigt att komma ihåg att inte ha alltför länge på en klänning. Ihopkopplingen leggings med en klänning som är på knät eller över knät är det bästa sättet att gå.

Tunikor

Ha en längre tunika (shirtdress längd eller mini längd) är en av de enklaste ligaspel leggings och klänningar. Tunikor för kvinnor kan komma i många längder, och det är viktigt att din tunika täcker din bak och höfterna. Eftersom leggings monteras så, att ha en längre tunika kommer att göra din outfit mer streetwear på lämplig (vs något lämpligare för gym).

Bohemiska

Flödande bohemiska klänningar och deras ofta ljusa, uppvägs flashiga mönster och färger underbart av enkelheten i leggings. Att välja leggings i en kompletterande färg kan hjälpa tonar ner och show-off en böhmisk stil klänning. I allmänhet är den billowier klänningen, den mer lämpade är det för leggings. Om du vill ha en trimmer siluett, lägga på en monterad bälte att framhäva midjan.

Mini-klänningar

Leggings fungerar bra med minidresses eftersom de ger extra täckning och ett element av förfining samtidigt som casual för helgen slitage. Att välja färgglada leggings är ett sätt att klä upp en solid färg minidress. Ihopkopplingen ensemblen tillsammans med ett par platta skor eller lågt skuren platta stövlar gör outfiten bekvämt och lätt att bära, men fortfarande elegant.

Monteras klänning

Bär en monterad klänning med leggings skapar en mycket elegant och raffinerat utseende. Det är dock viktigt att komma ihåg att din klänning sjunka under höfterna, annars klänningen kommer att visas för kort för att bära med leggings. Att ha en monokromatiska färgschema till dina leggings och din monteras klänning är ett sätt att göra din outfit snygg och stilren nog för både dagtid och festkläder. Ett populärt alternativ är att paret en monterad sticka klänning med leggings och ett brett bälte för en outfit som är modern och fräsch.