mynewspapers.net

Kläder som passar Skinny Girls

Kläder som passar Skinny Girls


Lång eller kort, smal eller tung, de flesta tjejer har vissa svårigheter att hitta precis rätt kläder stil för deras kroppsform och storlek. Om du är en mager flicka, till exempel kan du kämpar med att skapa intryck av feminina kurvor eller välväxt ben. Men kan mager flickor hitta bekväma och moderiktiga kläder som visar upp sina tillgångar och gör dem mår bra.

Lager

Vintern är en skinny girl's bästa vän eftersom det ger många möjligheter för skiktning kläder. Till exempel tees par två enkla mode med en baby-doll-längd vinterkappa. Tjocka tyger, som ull, kommer att ge intryck av fullhet till din torso och uppmärksamma din byst och ansikte. Försök ljust three-quarter längd leggings under ett par skräddarsydda shorts på sommaren. Bära ett ljust linne under en tunn, långärmad tee. Skiktning ordentligt hjälper till att lägga till en illusion av kurvor på alla de rätta ställena.

"Stora" kläder

Chunky vintern tröjor hjälp i din ram lite extra bulk, liksom byxor som är bara en storlek för stor. (Undvik baggy byxor, istället gå för en avslappnad, dessa-är-mina-pojkvän-jeans ser ut.) Sticka shirt-dresses, ofta gjorda av akryl- eller kraftig bomull blandningar, kan också hjälpa dig att se kurvigare. Håll dig borta från små shorts på sommaren. Istället hitta några feminin utseende knälång styrelsen shorts. Para ihop dem med en bikini top eller en lång, monterad tank.

Boots & lägenheter

Om du redan är mager, kommer att lägga till extra höjd bara få dig att se smalare. Spela ner din liten ram med ljust kalv-höga stövlar. Färgen kommer att lägga till vikt i benen och dra uppmärksamheten från beniga knän. På vintern stövlar par med ljust leggings. Om dina ben är välväxt, gå med lägenheter eller låg klack. En liten lift kan hjälpa Visa upp formen på vaderna. Om du bär flats, hålla sig till fasta färger. Mönster eller dekorationer kan uppmärksamma för mycket på fötterna i stället för dina kurvor.

Andra kläder

Undvika mager eller extra Formsydd byxor; de kommer bara få dig att se skelett. Hålla sig till rak eller boot-cut jeans. Om du inte har en kurvig midja, undvika low-rise jeans, som kan få dig att se pojkaktiga. Målet för jeans och byxor som kommer upp till midjan. För att ge illusionen av bredd till din ram, bära breda, horisontella ränder. Prova en figursydd tröja med horisontella svarta och vita ränder. Undvika vertikala ränder, vilket kan göra du utseende rak midja och extra mager och stora bälten.