mynewspapers.net

Kläder för att dölja eller täcka en stor midja eller tjock mage

Kläder för att dölja eller täcka en stor midja eller tjock mage


Kvinnor kommer i alla former och storlekar--från päron till timglas till inverterad triangel. Kvinnor som har stora midjor eller en större magtrakten kallas apple former. Det finns mindre apple-former som Angelina Jolie och större apple former som Rosie O'Donnell. Få ett slankare utseende och smickrar din midja genom att betala uppmärksamhet som kläder fungerar bäst med din form och hur till bruk dem.

Shapewear

Shapewear är en nyare version av gördel och kommer i en mängd olika storlekar och stilar. De flesta sorter är nästan sömlös och ligger platt mot kroppen. Denna typ av kläder använder komprimering, snarare än urbening av midjan cinchers, för att uppnå en mer slimmad look. Shapewear kan rikta olika delar av kroppen, som midsection, baksida och ben, och är vanligtvis bärs under kläderna.

Skapa en midja

Bära ett bälte utanför en klänning eller lång blus att skapa en midja. Detta delar upp kroppen i två och ger en illusion av en midja. Bära en outfit som betonar den minsta delen av kroppen eller din bästa funktionerna. Bära solid-färgade kläder, till exempel en jumpsuit, att förlänga midjan och koppla ihop outfit med spetsiga-toed klackar. Detta ger höjd och drar uppmärksamheten från magen.

Andra trick

Tror mörk, solida färger som svart att hjälpa smal din siluett. Också välja kläder som sitter nära din kropp att visa upp din midja. Bära toppar som cinch dig på den tunnaste delen av din midja och flair ut lite över magen. Köp kjolar som drabbade precis ovanför eller nedanför knäet. Bära mönster på den nedre halvan av kroppen att dra uppmärksamheten från magen.

Jeans

Välj jeans som är wide-ledade, boot-cut eller raka. Håll dig borta från låg midja jeans, som endast mer uppmärksamma din bred midja och ser föga smickrande. Också bär inte skinny jeans, som är mindre i botten och framhäva dina höfter och bålen.

Inte att göra

Bär inte baggy kläder. Det gör att du ser större om det finns ingen definition i hela kroppen. Bo från skrymmande tröjor, böljande blusar och kjolar som drabbade vid den bredaste delen av kalv. Undvik också att horisontella ränder, särskilt runt midjan. Raderna drar ögat till bredden på midjan snarare än din strömlinjeformade silhuett.