mynewspapers.net

Kläder att bära till domstol

Kläder att bära till domstol


Delta i domstolen kräver en grad av professionalism, från beteende till kläder. Lämplig klädsel för domstolen är samma typ av kläder som bärs till anställningsintervju. Juryn kommer att se hur du är klädd och din personliga presentation spelar en nyckel till sitt beslut. Klä på rätt sätt ger trovärdighet.

Byxor

Byxor är ett bra alternativ för både män och kvinnor att bära till domstolen. Se till att de sitter på midjan och dra inte på golvet. Håll dig borta från låga eller hängiga byxor. Bära ett bälte och hängslen till göra säker byxor uppe. Bruna, marinblå blues och greys är de bästa alternativen.

Skjortor

Knappen upp skjortor är godtagbara för både män och kvinnor. Blusar och koftor är bra val för kvinnor. Män kan lager upp med en tröja eller ett linne, men tänk på att subtila färger är de bästa alternativen. Kontrollera att skjortan är väl nedtryckt. Kvinnor bör hålla sig borta från låg-klippte, genomskinligt eller alltför avslöjande toppar.

Kjolar

Om bär en kjol, kontrollera är längden under knäet. Kjolen bör inte en snug eller tight passform. Blygsamhet är det bästa alternativet när klä inför domstolen. Bär inte vilda eller högt tryck eftersom de gör dina kläder en distraktion från vad du försöker säga eller förmedla till juryn. Para ihop en kjol med en kavaj till skapa en kostym eller koppla ihop en kjol med en blus och cardigan att ge ett professionellt utseende.

Klänningar

Klänningar är en allt-i-ett outfit som är lämpliga för domstolen. Se till att hemline är under knäet och bröstet är täckt. Hålla sig borta från utsmyckningar, som en överdriven mängd volanger eller paljetter. Om klänningen är ärmlös, para ihop med en kavaj eller kofta att täcka dina armar.

Smycken

Hålla smycket till ett minimum. Bara bära helt nödvändiga bitar, som ditt bröllop band och ett armbandsur. Bära lite smycken hjälper håller juryn från att bli distraherad. Bär inte något granna, flashiga eller överdimensionerade. Minimalistisk är den bästa metoden för smycken när deltar i domstolen.