mynewspapers.net

Klä upp spel för tonåring flickorFör många tonårsflickor är mode en viktig aspekt av livet. Traditionella klä upp och makeover spel kan spelas ensam eller i sällskap med vänner. Flickor kan blanda och matcha kläder och accessoarer från deras garderober eller sätta på en modevisning. Tekniken erbjuder också andra former av "klä upp" spela för tonåringar, till exempel gratis klä upp Flash spel, datorspel och mode i online sociala nätverk.

Flash spel

Online Flash spel är enkel "dra och släpp" dress-up spel där tonåringar kan välja tecken och plocka sin garderob från en select objektgrupp kläder. Både GirlyGamez och PuterDolls.com erbjuder gratis klä upp spel där spelare kan mixa och matcha kläder för anime tecken eller dockor och välj mode teman som badkläder, casual och business klädsel. Dressup.com är en annan webbplats som erbjuder gratis Flash dress-up spel. Spelare kan klä upp kändisar, dockor eller fantasi tecken och välj spel erbjuder virtuella mode inspirerat av återförsäljare som Wet Seal.

PC & konsolspel

Tonåringar kan njuta klä upp spel på datorn eller hem spelkonsoler. Till exempel har utvecklare Big Fish Games över 20 klä upp spel för PC, alltifrån klä upp avatarer för modevisningar och utforma sina kläder till att skapa en garderob för hundar och mode matchspel. "Tänk Fashion Party" för Nintendo Wii tillåter spelare att mixa och matcha kläder, makeover en karaktär hår och ta en tur på catwalken, medan "Stil kunniga" för Nintendo DS ståtar med över 10.000 kläder poster för spelare att klä tecken i.

Sociala nätverksspel

Förutom en-spelare klä upp spel tillhandahåller Internet ett utlopp för gratis mode spel som slips i social interaktion och nätverk. Dessa spel tillåter spelare att skapa en "avatar", en unik karaktär persona, som de kan klä i en mängd olika kläder och tillbehör. TinierMe kan tonåringar att skapa en avatar i "chibi" stil, liknande den som finns i former av japansk anime och manga. Spelare kan köpa nya kläder och besöka varandras "rum" för att lämna meddelanden. IMVU avatarer kommer i tre-dimensionell grafik. Gränssnittet låter spelarna skapa sitt eget innehåll och har en stor betoning på chatta med andra användare. Second Life är en annan social lekplats inriktad på individer i åldrarna 13 och äldre. Avatarer kan vara klädd som önskat, och spelare kan umgås, handla och spela spel. Second Life har även program inom utbildning, konst och andra områden.

Traditionella spel

Tonårstjejer kan spela traditionella klä upp i verkliga livet tillsammans med virtuella spel. Flickor kan hyra eller köpa kostymer för en part, eller de kan bjuda sina vänner på en modevisning. Förutom att försöka på kläder och sätta ihop den perfekta outfiten, kan tonåringar också överväga att ge varandra makeovers eller manikyr och pedikyr.