mynewspapers.net

Kitchen Craft idéer med hjälp av skålen handdukar

Kitchen Craft idéer med hjälp av skålen handdukar


Ofta kan du köpa billig maträtt handdukar på dollar store eller varuhus. När du ser ett bra pris på handdukar, plocka upp en hög och omvandla dem till funktionella produkter för köket. Du kan också använda skålen handdukar att lägga till karaktär och visuella intryck i ditt köksutrymme.

Förkläde

Gör ett förkläde av två matchande maträtt handdukar och kypert tejp. Håll en maträtt handduk vertikalt mot din torso att bedöma hur bred du vill ha haklapp av rampen vara. Hem kanterna för att justera till önskad storlek. Vik den nedre delen av denna handduk för att skapa fickor, att se bib är fortfarande önskad längd. Sy kanterna på vikningen för att skapa en huvudsakliga ficka och sy upp i mitten av gånger om du vill ha två fickor. Sy den vertikala handduken på en horisontell maträtt handduk. Kontrollera den vertikala handduken är sydd så att den horisontella handduken sträcker sig 3 till 4 inches från fickor. Koppla två bitar av twill tejp på båda sidor av haklapp som hals band, placera dem så att rampen kommer att hänga på ett bekvämt avstånd. Gör samma sak för midjan band.

Plastpåse Caddy

Göra en caddie att hänga i köket eller skafferiet att lagra din samling av plast shoppingkassar. Vik en maträtt handduk på mitten på längden. Sy de längsta kanterna tillsammans. Sy botten av caddie av sy en av parar av kortare kanter. Lämna en öppning i toppen av caddie. Vik en bit av bandet på skapa en loop. Sy ändarna på insidan, övre högra hörnet av caddie. Häng din caddie på en krok och börja fylla det med plastpåsar.

Grytlapp

Göra en Grytlapp med en maträtt handduk och band eller en bit av kläder resår. Vänds maträtt handduken så att fel sida är vänd uppåt. Vik i en av kortare kanterna så det täcker en halv av handduken. Vik den andra kortare kanten över så att den täcker den tidigare vikta bit. Nu vik den befintliga formen på mitten, att skapa en kvadrat. Infoga rak stift runt omkretsen av torget. Skär en bit av band eller kläder elastiska ungefär två inches lång. Forma det till en slinga och skjut de lösa ändarna i ett av hörnen av torget. Se till att en stor nog delen av slingan är fortfarande så att du kan hänga upp din Grytlapp. Sy längs alla fyra kanterna, med matchande tråd, att stänga öppningar och bifoga i menyfliksområdet avslutar.

Dekorativa maträtt handdukar

Förvandla en vanlig maträtt handduk till en kök dekoration att hänga på din ugn dörr eller kök vägg. Plocka upp en korsstygn design från din lokala hantverk butik du handduk, eller köp färdiga applikationer att sy på eller göra din egen genom att spåra en önskad stencil på ett matchande tyg. Tillämpa appliqués med hjälp av tyg spray lim och sedan sy dem på att använda en rak söm. Möjligheterna för att omvandla dina handdukar är oändliga. Gör ett collage med rester av tyg, eller lägga till knappar, pom-poms eller något du tycker passar.