mynewspapers.net

Kit för att göra målat glas

Kit för att göra målat glas


Att göra målat glas kan vara en oerhört rolig och givande hobby. Lyckligtvis finns det många kit för köp online som innehåller alla material, verktyg och instruktioner som är nödvändiga för att göra din egen målat glas hantverk. Dessa hantverk kan utföras av en erfaren amatör.

Typer

Det finns två huvudtyper av målat glas kit. Detta är kit som nybörjare och avancerade kit. Nybörjare kit kommer med glas redan skära, storlek och jordad för dig. Om du är nybörjare eller om du är osäker på om detta är en hobby för dig, börja med en av dessa kit. Mer avancerade glasmålningar entusiaster bör kolla de avancerade byggsatser. Dessa kit innehåller en mängd verktyg så att du kan göra din egen styckning, dimensionering och jordning. Medan mer svårt att använda, dessa Kit möjliggör mycket mer kreativitet och frihet än nybörjare kit.

Förpackningens innehåll

Nybörjare satser är vanligtvis förbehandlade glas som måste vara lödda till de önskade formerna. Lödkolven är ofta ingår, liksom kopparfolie, som tillämpas på glas kanterna. Mer avancerade kit kommer med en fräs för glas, glas Tänger, en lödkolv, flux borste och kopparfolie.

Tillgänglighet och kostnad

En snabb Internetsökning på dyker upp en stor många kit finns att köpa. Medan Kit innehåller vanligtvis de ovan nämnda komponenterna, de skiljer sig något från företag till företag. Från och med mars 2011, beroende på vilken typ av kit önskas, varierar de i kostnad mellan £52 och £195.