mynewspapers.net

Kinesiska örter för sömn

Kinesiska örter för sömn


Enligt en rapport om sömn utgiven av brittiska Mental Health Foundation, kan 36 procent av britter ha kronisk sömnlöshet. Dessutom är kvinnor och de med dålig hälsa mer benägna att drabbas av sömnlöshet. Vanliga orsaker till sömnlöshet inkluderar smärta, mediciner, jetlag, nattskift arbete, stress, koffein, alkohol och dålig kost. Kinesiska örter är en naturlig behandling för insomnia och orsaka lite eller ingen biverkningar. Enligt traditionell kinesisk medicin, måste hjärtat förbli näring för att få en god natts sömn. Därför många kinesiska sömn örter ger näring och lugna hjärtat. Rådgör alltid med din kinesisk herbalist innan man tar några kinesiska örter för sömnlöshet.

Suan Zao Ren

Suan zao ren, även känd som zizyphus, vårdar och lugnar hjärtat. Det kan behandla sömnlöshet som åtföljs av svårigheter att falla eller bor sovande och överdriven drömmer. Enligt John Chen, Ph.D. visar studier zizyphus har lugnande effekter, förlänger sovande tid och kan omvända magnetisering effekten av koffein. Suan zao ren kan orsaka dåsighet och sedering så Undvik som det om du har att köra bil eller använda tunga maskiner. Det orsakar också uteruskontraktioner så Använd inte om du är gravid.

Ni Jiao Teng

Ni jiao teng, bokstavligen översättas "vine i natten," är också känd som polygonum vinstockar. Det vårdar och lugnar hjärtat, behandling av sömnlöshet som åtföljs av svårigheter eller faller bor sovande och alltför stora drömmar. Det är vanligt med andra örter för att behandla sömnlöshet. Var försiktig när du tar denna ört eftersom det kan orsaka dåsighet. Rådgör med din kinesisk herbalist om korrekt dosering sedan han för mycket ni jiao teng kan få dig att känna trög nästa dag.

Han Huan Pi

Han huan pi är också känd som albizia bark. Det kan behandla sömnlöshet samband med irritabilitet, depression och stress. Han huan pi lindrar spänningar och lugnar nervsystemet för att förbättra sömnen. Enligt John Chen, Ph.D., kan det också ha lugnande och sövande effekt. Använd inte han huan pi under graviditeten eftersom det kan orsaka uteruskontraktioner.

Bai Zi Ren

Bai zi ren eller platycladus frö, vårdar och lugnar hjärtat. Denna ört innehåller essentiella fettsyror och oljor som kan dra av sömnlöshet med hjärtklappning, nattliga svettningar, ångest och oro. Bai zi ren även smörjer tarmarna och kan lindra förstoppning. Använd denna ört med försiktighet om du har diarré eller lös avföring.

Zhi Yuan

Zhi yuan är också känd som Siberian milkwort rot. Denna ört lugnar nervsystemet för att behandla sömnlöshet med rastlöshet, hjärtklappning och överdriven drömmer. Zhi Yuan kan också behandla psykiska eller känslomässiga desorientering och bidra till att lugna beslag. Denna ört kan har en urindrivande effekt och orsaka uteruskontraktioner, så Undvik att ta det om du är gravid.