mynewspapers.net

Kinesiska örter för att sänka fsh nivåer

Kinesiska örter för att sänka fsh nivåer


Follikelstimulerande hormon (FSH) utsöndras av hypofysen att reglera utveckling och tillväxt, reproduktiva processer och puberteten. Hos kvinnor, höga nivåer av FSH kan resultera i en rad villkor, inklusive för tidig menopaus och infertilitet, och kan korrelera med missfall. Hos män, kan det resultera i testikelcancer misslyckande.

Definition av höga FSH

Kvinnans FSH nivå definieras som hög om den mäter över 10 mg/dl på dag tre av hennes cykel. Nattliga svettningar kan medfölja höga FSH-nivåer. Symtom på överdriven östrogen, som vaginal torrhet, kan också förekomma.

Nu Ke Ba Zhen Wan

Nu Ke Ba Zhen Wan är en traditionell kinesisk formel som utvecklats på 1300-talet under Yuandynastin. Det är bra för ett antal villkor, inklusive förhöjda FSH nivåer.

Villkor med hjälp av Nu Ke Ba Zhen Wan

Nu Ke Ba Zhen Wan är indicerat för yrsel, trötthet, anemi och återhämtning efter en förlossning. Det hjälper till att återställa tonen till chi, eller livskraft och blod.

Ingredienser

Även om formeln kommer att variera något beroende på tillverkaren, Nu Ke Ba Zhen Wan innehåller: Ronny, Codonopsis, Atractylodes, Rehmannia, Chuan xiong, Paeonia Alba, Angelica sinensis och Glycyrrhiz

Beredda formler vs. anpassade preparat

Ett antal tillverkare av Nu Ke Ba Zhen Wan producera preparat som är mycket bra. Dock kan du få bättre resultat av samråd med en traditionell kinesiska läkare, om du vill att formeln anpassas till de exakta behoven av din kropp.