mynewspapers.net

Kids' Söndagsskolan Banner hantverk för Pastor uppskattning dag

Kids' Söndagsskolan Banner hantverk för Pastor uppskattning dag


Pastor uppskattning dag inte bara visar pastor hur mycket han är uppskattad och älskad av dem i sin församling, men det lär barnen vikten av att vara tacksamma. Lära barn att visa uppskattning till de styrande över dem är något liv som kommer att gynna dem för kommande år.

Papper Banner

Använd en stor rulle papper, finns på papper och hantverk butiker, för att skapa ett stort papper banner. Skriver, "Tack," på en längd av papper i stora bubbla bokstäver och tillåta barnen att färga bokstäverna med kritor eller paint. Har varje elev registrera bannern som om det var ett jätte kort. Hänga banderollen i foajén kyrkans Pastor appreciering dag så att alla kan se den.

Foto Banner

Skapa en foto banner uppskattning för Pastor Pastor appreciering dag. Ta bilder av medlemmar och regelbundna Söndagsskolan deltagare med en digitalkamera. Skriva ut bilder på fotopapper och mjuka bilder. Slå två hål på bilderna högst upp och kör en bit garn genom alla bilder att göra bilderna till en banner. Skriva "Tack, Pastor" på en bit papper, mjukgörare det och sträng det på samma sätt att vara den första panelen, följt av bilderna.

Papper-kedjan Banner

Skapa en papper kedja banner, mycket på samma sätt som traditionella pappersbaserade kedjor används för att dekorera julgranar under semestern. Skär remsor av konstruktion papper i samma storlekar. Ge varje elev i Söndagsskolan en eller flera remsor av papper att dekorera. Uppmuntra dem att skriva skriften verser, meddelanden av tack och kristna symboler på papper. När färdig, skapa en kedja med remsor av papper. Limma ändarna av en remsa av papper tillsammans för att skapa en cirkel, infoga en annan bit och limma ändarna för att skapa en kedja. Upprepa med alla remsor av papper. Hänga banderollen runt kyrkan för människor att läsa.

Mänskliga Banner

Välj åtta Söndagsskolan studenter att bilda en mänsklig "tack" banner för din Pastor. Köpa åtta T-shirts i samma färg och i storlekar som passar de åtta studenter som du tidigare har valt. Med tyg färg, skriva brev till frasen, "Tack" på skjortor. Skriv en bokstav på varje skjorta. Pastor appreciering dag, har studenter line-up längst fram i kyrkan för att bilda ord "tack" för att Visa pastor hur mycket du uppskattar honom.