mynewspapers.net

Kids' slott projekt

Kids' slott projekt


Ett skolprojekt, som att bygga ett slott, är en av de roligare pedagogisk verksamhet för barn. Det är också en möjlighet för föräldrar att tillbringa tid med sina barn, att hjälpa dem att bygga något som de kan vara stolta över när de lämnar det i klassen. Ett slott projekt kan vara en modellering prakt eller en enkel återskapandet av en medeltida struktur, men kom ihåg att du är bara här för att hjälpa. Projektet tilldelades till dina barn och de kommer att njuta av det endast om de bygger det på egen hand.

Instruktioner

• Välj typ av slottet du ska bygga. Många webbplatser har bilder och information på de mest kända slotten i världen, såsom "Slott i världen." Surfa på hemsidan med ditt barn och låta dem bestämma vilken typ av slottet du ska bygga. Förklara för dem vilken slott är möjligt att skapa med ditt material.

• Skapa utanför väggarna i ditt slott. Skär av den övre sidan av rutan och justera höjden på sidoväggarna. Detta är en riskabel uppgift, och det ska göras av föräldern.

• Skär utanför dörren, men inte helt. Om det är en dubbeldörr, lämna sidan av varje del orörda och böj dem för att skapa en fungerande dörr. Om det är en, göra samma sak med dess undersidan.

• Skapa bastioner. Beroende på vilken typ av slottet du valde, klipps av på varandra följande rutor från spetsen på sidoväggarna eller öppna små hål där du kommer att bifoga kanonerna. Göra kanoner genom att tunn kartong, rulla den och placera den genom hålen.

• Bygga observation torn. De flesta slott har fyra observationen står hög, var och en på varje hörn. Ta dina reservdelar ovansida bitar av kartong du avbröt tidigare. Böj dem för att skapa en lång, rektangulär vägg som är 1 1/2 gånger längre än slottets väggar men inte överstiger en sjättedel av slottets bredd och längd. Skapa samma bastionerna som med resten av väggarna eller fönster i stället för kanon hål.

• Använd kände för att skapa "gräs" inne i slottet. Tillämpa den på undersidan av kartong, lämnar några vägar att måla senare, som fotgängare vägar.

• Skapa strukturer, som senare kommer att placeras inne i slottet, som monarkens sovsalar, en loppmarknad och soldaternas baracker. Använda tunn kartong göra ett tvåvåningshus för huvudet av slottet och enklare byggnader för de andra boende. Inkludera det kungliga vapnet för tidigare och särskiljande element för övrigt som sköldar och svärd i baracker.

• Måla hela strukturen, start från väggarna. Blekt grå eller mörkbrun kommer att bli bra på utsidan. Använd en svart markering för att skapa tegelstenar. Inte göra dem symmetriska och inkluderar några sprickor, så att det ser mer realistiskt. Den fotgängare vägar inne i slottet, använda blek grå färg och återigen Glöm inte att skapa sprickor. Måla slottets strukturer separat och placera dem inuti efteråt.

• Lägga till små detaljer göra din struktur mer imponerande. Exempelvis om du vill att ditt slott vara engelska, hitta en liten, papper St. George's flagga--i 1500-talet, därav historiskt korrekta--i partiet butikerna och placera den på din slottets entré eller ovanför monarkens residens.