mynewspapers.net

Kids passport idéer

Kids passport idéer


Ett pass är ett häfte som identifierar en amerikansk medborgare och ger dem friheten att resa runt i världen. Många museer, skolor och organisationer har tagit idén om ett pass och modifierade den för barnprogram. Nu kan barn tour en stad, en uppsättning av museer eller slutföra en klassprojekt och få stämplar i passet att tjäna ett pris. Prova en av dessa pass idéer med dina barn.

Semester i världen

Detta är en pedagogisk och underhållande passport projekt för skolor. Lärare kan designa en enhet runt världen semester. Kanske kommer eleverna besöka fem olika länder och lära sig om historien om landet och en viss helg. Införliva kulturevenemang landet, inklusive mat, festkläder och traditionell semester firande. Studenter kan skapa passport häften för att lägga till frimärken eller klistermärken till som de "reser" världen studerar semester.

Statliga Passport program

Vissa stater, som Arizona, samarbetar med museer, vattenparker, restauranger och andra attraktioner att erbjuda pass. Dessa pass tillåta barnen att besöka olika platser och ger föräldrar en idé om ställen att köpa år långa medlemskap. Dessa pass även kuponger för att minska kostnaden för att besöka så många platser. Barnen använda kuponger för att besöka en attraktion eller restaurang och få en stämpel eller en förälder initialer i passet. Du tjänar priser efter att ha besökt attraktioner.

Pass till äventyr

Statliga län gemensamt ibland att bilda partnerskap som värd för barnprogram passport. DuPage och Kane countyn i Illinois erbjuder ett pass till äventyr program där barnen måste besöka minst fem platser ur de 50 som anges i passet att få ett certifikat eller pris. Varje webbplats har en verksamhet för barnen att göra innan en stämpel i passet. Detta är ett roligt sätt att lära sig om lokala museer och natur bevarar hela sommaren.

Staden pass

Inte bara skapar län kids passport-program, men också gör städer. Verksamhet kan omfatta särskilda museer och attraktioner på besök och deltar i en verksamhet att tjäna en stämpel. Priser får utfärdas efter slutförandet av ett mål av programmet eller efter varje aktivitet. Staden passport program kan familjer att utforska städerna de besöker och sina egna.