mynewspapers.net

Kids' fotavtryck konst projektidéer

Kids' fotavtryck konst projektidéer


Barn som deltar i regelbundna arts verksamhet är mer benägna att lyckas i akademiker, enligt organisationen amerikanerna för konst. Barn kan skapa ett antal olika fotavtryck konstprojekt med hjälp av olika medier från färg till lera. Dessa projekt kommer att uppmuntra barnen att utforska konstnärsmaterial och processer, samt bygga självkännedom.

Paint fotspår

Börja med en barnsäker, giftfri tvättbar färg. Tempera färger är oftast ett bra val. Mörkare och ljusare färger (som djupa röda och blues) kommer att se bättre, men kan vara svårare att rengöra. Ta bort skor och strumpor och päls barnets rena foten antingen genom att täcka den med en pensel eller genom att be barnet att kliva in i ett fack fyllda med färg. Det senare kan vara mer rörigt, men har en extra roligt faktor. Tryck på barnets fot på en vanlig bit konstruktion papper att avslöja en utskrift för en sann printmaking verksamhet. Det är alltid bäst att förbereda en lämplig arbetsyta före start en målad fotavtryck konstinstitutioner. Täck arbetsytan golvet med en målare dropcloth eller andra liknande hinder. Undvik att arbeta på en heltäckningsmatta eller trägolv yta stökigt Pågrund av detta projekt. Kakel eller andra golv att kan lätt rengöras fungerar väl. Detta projekt kan alternativt göras utanför på en uteplats eller gräsmatta.

Lera fotspår

Med mjuk lera eller annat modellering förening, utspridda lera med en brödkavel. Se till att ytan är större än barnets fot. Placera barnets fot på toppen av lera. Har barnet trycka foten fast i lera. Undvika att trycka foten hela vägen genom leran. När barnet tar bort hennes fot, bör en tydlig fot form vara inpräntad i lera, liknar det du ser när man går i våt sand eller lera. Använda lera verktyg eller plast bestick man trimma sidorna av varmvalsade leran i en form som en oval eller ett hjärta.

Kids fotavtryck dekoration

Förvandla ett barns fotavtryck i en fantasifull varelse genom att lägga till specialfunktioner. Börja med en grundläggande målade fotavtryck, och lägger sedan till konstnärsmaterial som målade ställen, googly ögon eller en pom näsa som dekorationer. Barnets fotavtryck bör förbli tydligt synlig som basen av denna målning, avslöjar en festlig porträtt som barnet lägger ansiktsdrag, mönster och mycket mer.

Fotavtryck språngbrädor

Utforma en unik fotavtryck språngbräda för mormors och morfars trädgård, pappas födelsedag eller alla tillfällen. Leta efter en barnsäker stegmotor sten kit från en konst eller hantverk leverans butik. Helt enkelt instruktionerna i kit skapa en vacker fotavtryck sten. Se till att noga övervaka barn medan de utför denna verksamhet. Använd aldrig en produkt som inte är uttryckligen avsedd för barn, och alltid kontrollera ålder riktlinjerna.