mynewspapers.net

Kid's pirate party mat idéer

Kid's pirate party mat idéer


När värd en pirat-tema fest för barn, skapa pirat-inspirerad mat som kommer att imponera på mateys. Med några få ingredienser och vissa preparat, kan du skapa rätter som är redo att segla de sju haven. Införliva svärd, pirat fartyg, havsdjur och skatt kistor i din mat att imponera på dina gäster med oförglömlig idéer. Att skapa barnvänliga rätter som är lätt att äta med minimal röra.

Guldklimpar

Koka kyckling nuggets och placera dem på ett serveringsfat. Göra ett tecken att sitta framför kyckling nuggets som säger, "Guldklimpar". Fryst kyckling nugget bitar är perfekt för denna mat idé.

Nyttiga undervattens Snacks

Sprida färskost på kex och placera goldfish ovanpå grädden ost. För extra dekoration, placera ett par bitar av alfalfa pipar bredvid de goldfish crackers att likna tång.

Fisk smörgåsar

Använd en fisk-formade cookie cutter klippa tonfisk smörgåsar till fisk-former. Placera smörgåsar på ett fat och använda ett russin för att skapa ögonen.

Havet Hot Dogs

Gör havet korv för din Piratpartiet med ett spett och triangel pappersark. Gänga triangel pappersark på spett och sticka spett i mitten av varmkorv. Toppa med chili och servera med goldfish crackers. Använda ett spett eller halm och triangel bitar för att skapa en mask för de flesta livsmedel. Placera pirat Döskalle stickers på masker för extra dekoration.

Havet varelser

Placera flera gummy fiskar i botten av en skål och blanda ett paket med blå gelatin enligt paketet detaljer. Häll gelatinet över gummy fisken och låt den gelatin sit över natten. När du tjänar gelatin, kommer att det likna havsdjur i botten av havet.

Svärd plockar

Placera bitar av frukt på svärd-formade tandpetare och servera på ett fat. Sätta en liten skål med frukt smaksatt färskost i mitten av fatet. Svärd-formade tandpetare finns tillgängliga på många part leverans butiker och livsmedelsbutiker.

Kanonkulor

Skapa kanonkulor genom att blanda 1 1/2 dl jordnötssmör, 1 pinne mjukt smör, 1 tsk vaniljsocker och 3/4 pund konditori socker. Rulla smeten till bollar och doppa i smält choklad. Servera med en skylt där det står "Kanonkulor."

Sharks blod

Göra haj blod drinkar av hälla röd frukt stansa i ice cube fack över natten. Placera ett par isbitar i varje barns kopp och häll-rums temperatur citron-lime läsk över kuber. Röda kommer att blekna till dryck, som kommer att likna haj blod.