mynewspapers.net

Keramiska tekannan idéer

Keramiska tekannan idéer


Keramiska tekannor kommer i en mängd olika former, storlekar och utföranden. Den klassiska tekannan har en låg, rundade kruka, en pip på ena sidan och ett rundade handtag på den andra. Tekannor har en liten avtagbar topp där att sätta vattnet och tepåsar. Trots en tekanna vanliga funktion är för bryggning och hälla te, kan du använda din keramik tekannor i olika kreativa sätt runt ditt hem.

Tea Pot Planter

Om du är säker på att du aldrig kommer att använda för te igen din Tekanna, förvandla det till en planter för blommor, som fungerar bra för en tekanna som är trasiga eller spruckna eller kanske saknar handtag eller pip. Kontrasten i en sofistikerad tekanna och rustika, jordnära jord och blommor lägga till ditt hem eller uteplats. Försök att placera en högre blomma, lik en orkidé i en tekanna.

Tea Pot ljushållare

En annan kreativ användning för en tekanna är som en ljushållare för tabellen eller badrum. Fyll botten av tekannan med kulor eller stenar, och placera några höga koniska ljusen i stenarna. Skapa en funky look med en mängd olika färger, höjder och tjockleken på koniska ljusen. För ett enhetligt utseende, Välj tre ljus i en dämpad färg som passar din tekanna. Eller hitta en större, runt ljus och placera den ensam mitt i en tekanna.

Tekanna doft diffusor

Reed spridare som släpper ut trevliga dofter in i ett rum är en fin touch till ett hem. I stället för att köpa en reed diffuser i en enkel flaska i butiken, använda en liten tekanna för att uppnå samma effekt. Fyll tekannan med doftande olja av ditt val, och placera 10 till 15 vass bambu kommer från toppen av tekannan. Eller om du redan äger en doft diffusor, helt enkelt överföra olja och vass till tekannan. Inte bara ger detta en trevlig doft, men det är också ett kreativt och elegant sätt att visa din tekanna.