mynewspapers.net

Karriärer på PepsiCo UK

Karriärer på PepsiCo UK


PepsiCo är massiva företaget bakom många kända UK hushåll märken, såsom vandrare chips, Tropicana juice och Pepsi, en av nationens favorit läsk. Bolaget verkar över hela världen och har 13 olika platser i Storbritannien och Irland. På dessa platser ensam sysselsätter PepsiCo mer än 5.000 personer. PepsiCo erbjuder ett varierat utbud av arbetsmöjligheter, och det finns många tvingande skäl att bygga din karriär inom företaget.

Respekt

PepsiCo visar ofta respekt för sina anställda och dess engagemang för värderingar i centrum av verksamheten. Ständigt letar efter sätt att fungera rättvist, stödja hållbarhet och anställdas behov, PepsiCo befinner ofta sig som lagts fram för igenkännlig business awards. 2013, PepsiCo har nominerats för 2013 ansvarig Business Awards för sina jordbruks initiativ, har fått beröm för sitt välbefinnande program på webbplatsen vandrare chips i Peterlee, och har säkrat en plats i The Times "Top 50 arbetsgivare för kvinnor" lista för att vara en pionjär för lika möjligheter i arbetslivet.

Val

PespsiCo företaget är ett företag som är fullmatat med val, från den karriär som du vill ta till det område som du vill bo och arbeta i. Med platser sprider ut från sydöstra Storbritannien och sträcker sig så långt norrut som Skottland, det inte är svårt att slå sig ner på en plats passar som dig. Sedan finns det yrkesvalet. PepsiCo har medarbetare med olika kunskaper och erfarenheter, från fabrik och lager agenter till personalansvariga och marketing team. Antalet möjligheter på PepsiCo säkerställer att du har en rimlig chans att ta tyglarna och leda din egen karriär.

Utveckling

Som en marknadsledande företag, erbjuder PepsiCo en fartfylld övningsfält för professionella och personliga utveckling. Anställda utmanas att tänka på sina fötter, uppmuntras att komma med idéer och aktiverade med lika mycket ansvar som de kan hantera. Företaget har också extremt starka meriter när det gäller att främja och utveckla interna anställda. Över har 80 procent av de chefer som arbetar på PepsiCo främjats från inom företaget, med gränser för utveckling styrs endast av en anställds individuella långsiktiga karriärmål.

Belöning

För ett företag som vill fortsätta att vara marknadsledande, PepsiCo kan och förstår vikten av att erbjuda ett konkurrenskraftigt förmåner och belöningar paket till sina anställda. Organisationen har en stark fokus på belönar människor för deras fortsatta ansträngningar och därför anställda kan räkna med regelbundna prestanda med lön recensioner och bonusutbetalningar. PepsiCo erbjuder också generös och flexibel ersättningar paket som inkluderar extra förmåner som hälsa och tandvård täckning, medicinsk försäkring, barnomsorg kuponger, flexibel arbetstid och gym medlemskap.

Sammanfattning

PepsiCo kan erbjuda mer än ett jobb till blivande medarbetare. I stället kan erbjuda en givande karriär med massor av möjligheter att gå vidare och utvecklas till din fulla potential, eller åtminstone få dit du vill gå i sina arbetsliv. Världen över driften av verksamheten, samt utbud av Storbritannien bygger webbplatser, ger dig också arbetande friheten att ta dina färdigheter till vägen. Vad du vill av din karriär, har du en god chans att hitta vad du letar efter med PepsiCo.