mynewspapers.net

Karriärer inom internationella affärer

Karriärer inom internationella affärer


Inleder en karriär inom internationella affärer kräver många specialistkompetens. En internationell karriär innebär att leva i en främmande miljö och detta kan vara långt mer känslomässigt och kulturellt utmanande än de flesta tror. Enligt The Daily Telegraph tidningen, har cirka 4,7 miljoner brittiska medborgare börjat ett nytt liv utomlands. Mer än 70 procent av brittiska utvandrare bor utomlands i minst ett år på grund av internationella affärsmöjligheter.

Språkkunskaper

Även om 85 procent av européerna talar engelska som andra språk, måste brittiska studenter överväger en karriär inom internationella affärer inkludera språkstudier inom ramen för deras professionella utveckling. Internationella verksamhet anställda behöver kommunicera med kunder och affärskontakter över hela världen och de är skyldiga att reser ofta. Utan ett massivt utbud av språkkunskaper att rita på, kan internationella affärer karriärer förbli utom räckhåll.

Ta risker

En karriär inom internationella affärer påverkar inte bara arbetslivet. De som bedriver en internationell business karriär måste också ta itu med livet i ett främmande land, omgiven av främmande språk, sedvänjor, lagar och arbetsvillkor. Kommunicera affärsmål och idéer på ett främmande språk är en utmaning, men bygga sann vänskap utanför arbetet och anpassa sig till utländska livsstil och seder kan vara ännu mer beskattning. Arbetstiden kan variera kraftigt från ett land till ett annat och justera kan vara svårt.

Karriär idéer

De flesta branscher har potential att expandera internationellt tack vare en konsekvent inriktning på globaliseringen och den ständiga utvecklingen av internationella kommunikation via internet. Karriärer inom internationell centrerade ofta på internationell handel, import och export och statsvetenskap eller internationella relationer. Andra populära internationella business karriär omfattar redovisning, finansiering och marknadsföring. Internet marknadsföring för internationella företag är ett särskilt livliga avsnitt av den annonserande branschen med många internationella företag outsourcing online marknadsföring strategier och kampanjer. Två branscher som genererar internationella affärsmöjligheter är språkutbildning och turism. Japanska internet tjänster företaget, Rakuten, blev ett hett ämne i pressen i 2010 då det blev en endast engelska organisation. Hela företaget driver nu på engelska när du skickar e-postmeddelanden, möten och ringa telefonsamtal.

Logistik

Många internationella företag täcka kostnader för flytt och hjälpa anställda flytta till ett främmande land med bostad och en lokala utvecklingsprogrammet. Dock gör inte alla företag, vilket innebär att en karriär inom internationell kan också kräva en hel del ytterligare organisation. Internationella affärer anställda måste också göra upp med idén om att vara långt borta från vänner och familj och inte kunna besöka regelbundet. Om du accepterar en utomeuropeiska företag position med en familj i släptåg, beakta andra faktorer såsom internationella skolgång alternativ, personlig säkerhet, integration och socialt liv.