mynewspapers.net

Karriär dag idéer för barn

Karriär dag idéer för barn


Barnen kommer att gynnas av att ha möjlighet att lära om olika karriär fält karriär dag. Karriär dag ger barnen en chans att förstå vilka typer av karriärer finns efter skolan, och hjälper dem att bygga upp mål för sig själva. De kan också lära dig mer om jobb ansökan process, återuppta skriftligen, intervju etikett och söka jobb.

Yrke-Presentation

Om studenter är värd en karriär dag på skolan, kan varje elev välja ett yrke att forskning och förekommer på. Till exempel kan studerande presentera om konst karriär tala om karriärer inom undervisning, inredning och grafisk design. Yrkesverksamma från varje fält kan komma och besöka karriär dag och ge information om vad deras jobb är som barn. Be föräldrarna att frivilligt sin tid, eller kontakta lokala företag i området att försöka rada upp några gästtalare.

Klassrummet Arbetsmarknadsdag

Karriär dag, kan eleverna skapa en fingerad karriär rättvis inom deras klassrum och auditoriet. Hälften av klassen kan låtsas att representera organisationer eller yrken medan den andra hälften låtsas vara arbetssökande. Detta ger eleverna en chans att öva vad det skulle kännas i faktiska karriär rättvis miljö. De studenter som representerar ett yrke eller en organisation kan förbereda visas med information om olika jobb och möjligheter som finns. Exempelvis om en student sprang en engineering monter, kunde montern ha information om engineering jobb inom gemenskapen, utbildningskrav för specifika engineering jobb och vad som väntar från en engineering karriär. Studenter som låtsas vara arbetssökande kan förbereda en fingerad följebrev och återuppta för att skicka till företrädarna för de organisationer som de är intresserade. De kan också utöva sin kommunikationsförmåga under mock intervjuer. När mässan är över, kan varje elev skriva en rapport om deras karriär verkliga erfarenheter.

Håna arbetsdag

Lärare kan skapa en fingerad arbetsdag för studenter att delta i. En fingerad arbetsdag kan studenter att låtsas att söka jobb och interagera med sina klasskamrater på ett professionellt sätt. En lärare kan till exempel skapa en organisation som heter "ABC restaurang," med öppna jobb positioner för studenter att gälla. Läraren kan genomföra intervjuer för olika positioner, och sedan låta eleverna vet vilka positioner de har anställts för. Läraren kan också dela ut professionella arbetssätt och hjälpa guide studenter genom konster och knep i yrket.