mynewspapers.net

Kärleksförhållande råd för män på humörsvängningar hos kvinnor

Kärleksförhållande råd för män på humörsvängningar hos kvinnor


Det är så lätt att skylla en kvinnas humörsvängningar på PMS. Även om PMS kan vara en orsak till några av hennes retlighet, är det troligtvis inte enda. De bästa råden om coping med en kvinna som har humörsvängningar är att hjälpa henne att övervinna den. Din vilja att hjälpa och lyssna under den tiden hon behöver det mest kanske allt hon behöver.

Förstå humör svänger

Det finns flera saker som kan orsaka humörsvängningar hos en kvinna. De flesta humörsvängningar hos kvinnor orsakas av stress. Stress ursprung kan vara du, arbete eller något du har ingen aning om. Extrema humörsvängningar kan orsakas av postpartum depression, klimakteriet, bipolär sjukdom eller graviditet. Detta är en kort lista över möjligheterna. Dessa förändringar i humör kan vara hormonella, genetisk, en personlighet eller psykologiska drag eller härrörde från tidigare missbruk. Typ och anledningen till hennes humörsvängningar kan variera kraftigt. De flesta fall orsakas igen, bara av stress. Om dessa anfall inträffar mer än två gånger i veckan, kan då det vara något mer än stress.

Prata med henne

Prata med henne om hennes dåligt humör, men inte under en hennes rants. Du kanske tycker att hon vet att det händer, och hon kan be om ursäkt för den. Hon kan även ge en förklaring till varför hon har varit på detta sätt. När problemet har hittats, kan det motivera bara lite stöd och mer talar från din sida att hjälpa till att lindra stress. Hon kan känna sig hon har ingen att prata med. Förmågan att prata med någon om vad betonar ut henne kanske vad doktorn beställde.

Det är inte Stress

Om hon inte är verkligen stressad över något, kan då problemet vara en sjukdom eller depression. Om två har pratat och kommit fram till att dessa humörsvängningar gör känsla, då du kanske vill ha henne träffa en läkare. Läkare kan avgöra om hon är gravid eller går igenom klimakteriet. Hon kan behöva gå till någon slags specialist. Det finns en chans att hon kan få sitt humör under kontroll med hjälp av läkemedel eller psykoterapi.

Lever med henne

Står vid hennes sida och hjälper henne genom humörsvängningar är det bästa du kan göra. Men om du är ny i relationen, och du tycker det är mer än du kan hantera och sedan komma ut snart. Ju tidigare, desto bättre. Ju mer fäst ni två blir, desto svårare blir det för henne att klara din lämnar. I de flesta fall hittar du som sticker ut är den bästa insatsen. Om humörsvängningar är det enda problemet i er relation, då hjälper du bor hos henne med hennes förtroende att slåss dem. Lite kärlek och förståelse kan gå långt.